lauantai 2. heinäkuuta 2016

Värikkäitä koteja

Koteja Ruotsissa - Colorful Homes in Sweden

Päivän kodit löytyivät ruotsalaisen kiinteistönvälittäjän, Nooksin, sivuilta.   Nooks on keksinyt hieman uudenlaisen tavan markkinoida/myydä asuntoja: asunnoille ei ilmoiteta myyntihintoja, vaan ostajat määrittelevät mitä ovat valmiita niistä maksamaan. Pohjana ja osviittana on vain asuinalueen asuntojen keskihinta per neliö.  Lisäksi asunnot tulevat varsinaiseen myyntiin vasta, kun löytyy kiinnostuneita ostajia. Eli jotenkin näin se menee, mikäli ymmärsin yrityksen myyntifilosofian oikein.
Valitsin mahdollisesti myyntiin tulevista kohteista värikkäitä ja persoonallisesti sisustettuja koteja.

Koti 1 / Home 1  

Tämän kodin nähdessään ei voi muuta kuin todeta, että sisustus on todella värikäs, persoonallinen ja humoristinen.  Erikoisin idea on varmasti makuuhuoneen hametta muistuttavasta kattovalaisimesta roikkuva jalka. Vaatehuoneeseen ja eteiseen on valittu näyttävät tapetit. Usein pelätään suurikuvioisten tapettien laittoa pieneen tilaan, mutta niillä saadaan taatusti mielenkiintoista ilmettä.
Lähde/Source: Nooks
Koti 2 / Home 2

Tämän pienen kodin seinät on maalattu rohkeasti tummansinisiksi. Yleisvaikutelma ei ole synkkä, koska kalusteet ovat vaaleita  ja ne tulevatkin kauniisti esiin tummaa taustaa vasten. Lisäksi tilat on sisustettu väljästi ja esim. sohva on korvattu parilla rahilla.
Keittön kaappien vaaleansininen sävy on hauska väripari tummalle seinälle ja nahkavetimet tuovat ilmettä sileille ovipinnoille.  Keittötarvikenaulakko muuntautuu matkalla kohti ulko-ovea  kätevästi vaatenaulakoksi.
Lähde/Source: Nooks


Koti 3 / Home 3

Päivän kolmas kotikin on persoonallisesti sisustettu värikkäin yksityiskohdin.  Tästä kodista löytyy varmasti erikoisin pienen tilan kylpyhuoneidea, mitä olen koskaan nähnyt: pesuallas on sijoitettu käännettävälle seinälle, johon on tehty reikä altaan yläpuolella. Kun seinä käännetään suihkuseinälle, niin suihkuhana toimii allashanana. Kätevä idea todella pieneen tilaan.
Lähde/Source: Nooks
1 kommentti:

agnes szucs kirjoitti...

Here I prefer the first one, because it makes me smile, it's so cheerful.

xoxo
agnes / iiiinspired / pieces-of-mine

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...