sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Rustiikkia, väriä ja vintagea

Kesämökki Tanskassa - A Summer Home in Denmark

Tämä talo on kuin satukirjan kuvituksesta. Kauniisti sisustettu koti etsii uutta omistajaa.
Lähde/Source: Ivan Eltoft Nielsen

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tämän 1920-luvulta peräisin olevan talon remontointiin on kulunut kaikkiaan seitsemän vuotta. Vuosikymmenten aikana tehtyjen muutostöiden purku kesti kauan, mutta kaiken alta löytyi onneksi alkuperäiset puulattiat, katot,  alkuperäiset tapetit, värit, muurit, kattopalkit ja vanhat ovet.  Huonekorkeutta oli jossain vaiheessa laskettu 40 cm, ikkunat vaihdettu moderneihin ja jokaisessa tilassa on tummanruskea puolipanelointi seinillä.  Alkuperäisiä värejä ei haluttu palauttaa, koska ne olivat tummia ja niiden sijaan valittiin vaaleita ja lämpimiä värejä.
Lähde/Source: Elle Decoration


 Kuvat: Stellan Herner

Koti Australiassa - A Home in Australia

Päivän kolmannessa kodissa asuu suunnittelija, joka on sisustanut kotinsa matkoilta löytämillään tavaroilla, värikkäillä tyynyillä ja yksityiskohdilla. Tummat ikkunapuitteet sekä ikkunoiden ja oven muoto tuovat olohuoneeseen mielenkiintoista ilmettä.  Vaaleat pinnat tuovat värikkäät yksityiskohdat kauniisti esille. Terassi on todella upea!
Lähde/Source: The Rhapsody


Kuvat: Maree Homer
Stylisti: Ashley Pratt

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...