keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Modernia ja rustiikkia

Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands

Päivän ensimmäinen koti on sisustettu kauniisti uutta ja vanhaa yhdistellen. Kodista löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia ja varsinkin vanhasta seinäkaapista löytyvä aurinkolasikokoelma ja lastenhuoneen kaapisto ovat sellaisia.
Lähde/Source: Vtwonen

Kuvat: Henry van Belkom


Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands

Tämän kodin omistaja otti sisustussuunnitelman tekoon avuksi suunnittelutoimiston ja lopputulos on rustiikkisen rouhea ja rento betonilattioineen ja tiiliseinineen.  Sisustus on koottu uusista ja vanhoista huonekaluista ja isot itämaiset matot tuovat kontrastia ja lämpöä betonilattioille.
Taideteoksilla on tietenkin merkittävä asema sisustuksessa taitelijan kodissa kun ollaan.  Ruokailutilan seinällä iso näyttävä tummataustainen teos tuo dramatiikkaa tilaan.
Keittiö on oma ja täysin moderni sekä muusta tyylistä poikkeava rakennelma tilan keskellä.
Makuuhuone on tunnelmallinen kattopalkkeineen ja suuri oksa luo tilan viivasuoriin linjoihin kontrastia ja kiinnostavuutta. Ainoa asia, mitä en ole koskaan ymmärtänyt, on makuuhuoneeseen sijoitettu kylpyamme/kylpyhuone.

Lähde/Source: ZW6 Interior


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Päivän kolmas koti on kahden sisustusammattilaisen remontoima vuonna 1888 rakennettu seurakuntatalo. Pariskunta sai talon edullisesti, sillä vuosia asumattomana olleesta talosta puuttui vesi ja viemäröinti.  
Talon remonttivaiheita voi käydä lukemassa missionhus.se-blogista. Olohuoneen seinällä on hauska karttaidea ja kylpyhuoneen mielenkiintoinen yksityiskohta on näkyviin jätetyt yläkerran portaat.
Lähde/Source: Sköna Hem

 Kuvat: Helén Karlsson
Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Tunnelmallisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tänään ideoita ja inspiraatiota värikkäistä ja persoonallisesti sisustetuista kodeista. Koti 1 - Home 1 ...