torstai 21. heinäkuuta 2016

Rustiikkia kolmella tyylillä

Mökki Englannissa - A Rental Cottage in England

Tämä vuokrattavana oleva pieni ja viihtyisä mökki löytyy Unique Home Stayn sivuilta.  Pieneen mökkiin on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen mukavien lomapäivien viettoon. Sisustus on johdonmukaisen rustiikkinen läpi koko mökin.
Ruokapöytänä toimii vanha ompelukoneen jalka, joka on saanut pinnalleen pyöreän levyn.  Pesutilassa on todella rustiikkinen allasidea tyyliin sopivine hanoineen. Terassin mainio reunarakennelma tuo lisää istumapaikkoja sekä toimii samalla hyvänä alustana kukkaruukuille, lyhdyille yms.
Lähde/Source: Unique Home Stays
Kesäkoti Portugalissa - A Vacation Home in Portugal

Tässä paikassa viettäisi kyllä omat lomansa todella mielellään! Valkoisia pintoja ja rustiikkisia yksityiskohtia on väritetty kauniilla peitteillä ja muutamilla värikkäillä huonekaluilla. Yhdessä makuuhuoneessa on komeronoviin ideoitu hauska pinta bambukepeistä ja toisessa taas sivupöytä on saanut pätkän puunrunkoa jalakseen.
Lähde/Source: Elle


Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Tämän kolmannen kodin kuvat löytyvät charlestonilaisen suunnittelijan Cortney Bishopin portfoliosta. Tämän kodin lisäksi sieltä löytyy monta muutakin mielenkiintoista kohdetta.
Kodin sisustuksessa on onnistuneesti yhdistelty rustiikkia, teollista, modernia ja klassista tyyliä. Talon ulkokuoren ei uskoisi kätkevän sisälleen komeita hirsiseiniä.  Kauniilta tontilta löytyy oman järven lisäksi uima-allas, siilo sekä vanha lato.
Lähde/Source: Desire to Inspire


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Trendikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes Moderniin tyyliin sisustettuja skandinaavisia koteja. Koti 1 - Home 1   ...