keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Rustiikkia, boheemia ja vaaleita tiloja

Koti Ranskassa - A Home in France

Tämä lyonilainen koti on arkkitehtuuriltaan todella tunnelmallinen vanhoine kattoparruineen, ikkunaluukkuineen, kiviseinineen ja korkeine ikkunoineen ja tiloineen.  Kodin yhdistetystä vaate- ja kylpyhuoneesta löytyy hieman erikoinen idea: lattialistan virkaa toimittaa paksu köysi.
Lähde/Source: Home Adore


 Kuvat: Alexandre Montagne

Koti Ranskassa - A Home in France

Tämä boheemisti sisustettu koti aivan pursuaa kaikenlaisia yksityiskohtia. Ainoa asia, mikä minua häiritsi tässä kodissa, on runsaslukuinen joukko puolikuolleen näköisiä kasveja maljakoissa.
Lähde/Source: Milk Decoration


 Kuvat: Louise Desrosiers
Stylisti: Julie BoucheratKoti Ruotsissa - A Home in Sweden

Vanha koulun sisätilat on remontoitu täysin ja nyt tämä 290 neliön koti on myynnissä isoa ja valoisaa kotia etsivälle.  Isojen ja korkeiden tilojen sisustaminen on haastava tehtävä ja varsinkin korkeat valkoiset seinäpinnat saattavat luoda kolkon vaikutelman.  Isoille pinnoille saattaa olla hankala keksiä mitään sopivaa ja tarpeeksi isoa sisustusratkaisua. Tämän kodin olohuoneessa ongelma on ratkaistu maalaamalla seinälle iso alue tummanharmaalla ja sijoittamalla taulukokoelma sen keskelle. 
Lähde/Source: Fastighetsbyrån

Seinälle - To the wall

Italialaisen Portegon sivulta löytyy taitavien suunnittelijoiden töitä.  Yksi sivustolta löytyvä mainio idea on puiset seinälaatat, jotka käyvät myös kylpyhuoneeseen.
Lähde/Source: Milk Decoration


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...