perjantai 8. heinäkuuta 2016

Kesäisiä koteja

Koti Norjassa - A Home in Norway

Tämä tunnelmallinen ja uudelleen sisustettu vierasmökki löytyi stylisti/valokuvaaja/suunnittelija/toimittaja-pariskunnan yhteisestä Annette&Christian at the farm-blogista.  Kuvasarjan lopussa vielä muutama kuva heidän kauniista ruokailutilastaan, johon ollaan tekemässä myös jonkinasteista muutosta. Täytyypä muistaa seurata, mitä sinne oikein ollaan tekemässä. Omiin silmiin tila näyttää aivan täydelliseltä.


Koti Ruotsissa - A  Home in Sweden

Rustiikkisen tunnelmaan sisustettu kaunis koti.  Olohuoneen nurkasta löytyy hauska idea: vanhoista kehyksistä on tehty asetelma ja yksi taulu sijoitettu trendikkäästi väärinpäin. Lisää inspiraatiota tästä kodista löytyy talon emännän Instagram-tililtä.
Lähde/Source: My Lovely Things

Kuvat: Carina OlanderKoti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä aikoinaan kyläkauppana toimineessa talossa sijaitsi kaupan lisäksi kaksi asuntoa.  Nykyiset asukkaat ostivat talon 1996 ja ovat remontoineet tiloihin seitsemän huonetta ja keittiön.  Vanha kauppatila toimii nykyään olohuoneena.
Lähde/Source: LantlivKuvat: Rebecca Martyn


Ideoita kesäkotiin- Ideas for the Summer Home

Sateen ja harmauden keskelle kesäisiä ideoita.
Lähde/Source: VtwonenKuvat: Sjoerd Eickmans
Stylisti: Moniek Visser


Tänään kotona - Today at Home

Tässä muutama vielä tunnelmakuva työhuoneestani.
Ostin mustan kasvikehikon ilmoitustauluksi ja maalasin sen tummanharmaalla kalkkimaalilla.   Metalliketjusta löytyy äitini aikoinaan tekemiä avaimenperiä. 
Pari seuraavaa kuvaa on kirjahyllyiltä ja toisesta löytyy poikani aikapäiviä sitten askartelema pahvihahmo.  Olen säästänyt lasteni tekemiä askarteluja ja varsinkin piirustuksia ison kasan.  
Viimeisessä kuvassa on kokoelma ruostuneita metalliesineitä. Viimeisin löytö on hevosenkenkä, jonka löysin uuden kotini pihalta.

Kuvat: Keltainen talo rannallaEi kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...