lauantai 23. heinäkuuta 2016

Valkoista, modernia ja rustiikkista

Koti Englannissa - A Home in England

Suunnittelutoimisto Compass & Rose suunnitteli tämän kodin muutoksen. Alkuperäiset puitteet kauniine lattia- ja kattolistoineen säilytettiin ja seinät saivat valkoisen maalin pinnoilleen.  Korkeat ikkunat tuovat runsain mitoin valoa tiloihin.  Verhojen tilalla on vanhat alkuperäiseen tyyliin kuuluvat puiset ikkunaluukut.
Sisustuksella tuotiin modernia ilmettä tiloihin ja olohuone ja ruokailutila onkin sisustettu rennosti eri aikakausien kalusteilla.  Keittiöön on luotu rustiikkisella työtasolla kontrastia sisustuksen tyylille, vaaleille pinnoille ja marmorille. Yhdistävänä tekijänä on kuitenkin työtason mustaksi maalattu runko, ovien nupit, seinävalaisimien väri, pistorasiat sekä kattovalaisimien mustat johdot.
Lähde/Source: Inside Out
Kuvat: Alexis Hamilton


Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Tähän pieneen moderniin kotiin tuo lämpöä kauniit matot ja tekstiilit. Kultaiset yksityiskohdat ja marmoripinnat tuovat tiloihin tyyliä ja ylellistä tunnelmaa.
Lähde/Source: Style Me Pretty
Kuvat: Amy Bartlam


Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Tätä hieman yli sataneliöistä koti asustaa äiti kolmen lapsensa kanssa. Lisätilaa rennosti sisustettuun kotiin tuo kesäisin 60 neliön terassi.
Lähde/Source: Bolig Magasinet
 Kuvat: Lene Samso/House of Pictures

1 kommentti:

Annika Seppälä kirjoitti...

Näissä sisustuksissa on paljon yksityiskohtia, joista pidän! Eniten miellytti kuvat Koti Englannista. Vaaleaa ja lämmintä tunnelmaa, olematta kuitenkaan tavanomainen! Olen perustanut vastikään oman sisustusblogin. Käyhän kurkkaamassa pellavaajapastellia.fi:)

Blogitekstisuositus

Trendikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes Moderniin tyyliin sisustettuja skandinaavisia koteja. Koti 1 - Home 1   ...