maanantai 11. heinäkuuta 2016

Tanskalaisia koteja

Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Tanskalaisen kiinteistönvälittäjän sivulta löytyi tämä upea koti.  Tummat kalusteet luovat ryhtiä valkoisiin tiloihin ja mielenkiintoiset taideteokset elävöittävät ja toimivat katseenvangitsijoina tiloissa. Keittiöön saadaan runsaasti valoa lasiovien kautta. Tuollaisista haaveilen omaan kotiinikin.  Lasiveranta on aivan ihana löhöilypaikka.
Lähde/Source: Ivan Eltoft Nielsen
Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Tässä toinen koti samaiselta kiinteistönvälittäjältä.  Tästä kodista löytyy hyvin säilytystilaa, sillä käytävätila on tehty niin leveäksi, että sinne mahtuu vaivatta koko seinän mittainen ja normaalisyvyinen kaapistokokonaisuus.  Hyvä vinkki kodinrakentajille!
Seinän levyiset ikkunat tuovat maksimaalisesti valoa tiloihin. Sama juttu on omassa kodissani ja se oli ensimmäinen asia mihin täällä ihastuin.
Lähde/Source: Ivan Eltoft Nielsen
Koti Saksassa - A Home in Germany

Tanskalainen pariskunta ostaa työkseen vanhoja taloja ympäri maailmaa sekä remontoi ja sisustaa ne myyntiä varten.  Oma, yli satavuotias ja modernisti sisustettu koti löytyy Hampurista.  Lattiat, kauniit kattolistat sekä ovet jne säilytettiin remontissa. Moderni sisustus luokin mielenkiintoisen kontrastin vanhoille kauniille pinnoille.
Lähde/Source: Bo Bedre

Kuvat: Birgitta Wolfgang  

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...