torstai 14. heinäkuuta 2016

Klassista, vintagea ja väriä

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä taas yksi myytävänä oleva mielenkiintoinen ruotsalainen koti ihasteltavaksi.  Kauniin vanhan talon sisätiloihin tulvii runsain mitoin valoa monien ikkunoiden ja lasiovien kautta.  Ikkunoista avautuvat maisemat ovat osa sisustusta ja vuodenaikojen vaihtelut luovatkin vaihtuvan "taidenäyttelyn" sisätiloihin. Talvi tuo varmasti sisustuksen yksityiskohdat hyvin esille, kun taas kesämaisema höystää valkoisia sisäpintoja vehreydellään. Ikkunoiden kauniit ristikkokoristeet tuovat lisäksi omaa tunnelmaansa tiloihin.
Koti on sisustettu talon hengen mukaisesti vanhoin huonekaluin. Olohuoneen katseenvangitsijoina toimii pari isoa taulua, joista naisen muotokuva on oikeastaan aivan liian iso valittuun paikkaan, mutta toisaalta juuri taulun koko ja sijottelu tekee tilasta todella kiinnostavan.
Lähde/Source: Residence

Koti Englannissa - A Home in England

Tämän englantilaisen stylistin kodin olen esitellyt muistaakseni joskus vuosia sitten, mutta näin persoonallisesti sisustetun kodin voi aina esitellä uudestaankin.  Koti löytyy 1st Optionin listoilta, eli on vuokrattavissa kuvauksia yms. varten.
Lähde/Source: 1st Option
Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Tämän kodin sisustus on sekoitus hyvinkin muodollista ja sitten taas värikästä ja rentoa tyyliä. Niinkin erilaista, että ruokailutilan ei todella uskoisi kuuluvan edes samaan kotiin. Väriä kodin tiloihin tuovat tekstiilit sekä värikkäät valokuvat ja muut taideteokset seinillä.
Kodin toisessa olohuoneessa, nk. family roomissa, on todella erikoinen kattovalaisinidea.  Valaimet näyttivät ensinäkemältä vesilämpömittareilta.
Poikien huoneen kylpyhuoneessa on hauska sininen karttatapetti, rustiikkinen peili ja pieni värikäs kattovalaisin.
Lähde/Source: My DomaineKuvat: Julia Lynn2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo engalntilaisen stylistin koti on aivan ihana! (sanoo lähinnä skandinaavista minimalismia omaavan sisustuksen omaava blogisi lukija). Tuollaisen kokonaisuuden luominen vaatii absoluuttista tyylisilmää. Kauhistuttaa jo ajatuskin mitä itse saisin aikaan... :-)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi! Aivan samaa mieltä, aivan ihana koti ja tuollainen sisustus vaatii tekijältään rohkeutta ja runsain mitoin mielikuvistusta. Itse en pystyisi myöskään vastaavaan tulokseen. Yksi etu näissä persoonallisissa kodeissa on tilat -ne luovat jo osan tunnelmasta! Samaa sisustusta ei voisi moderniin kotiin kovin helposti luoda.

Blogitekstisuositus

Trendikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes Moderniin tyyliin sisustettuja skandinaavisia koteja. Koti 1 - Home 1   ...