tiistai 12. heinäkuuta 2016

Tyylejä, boheemia ja värejä

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Vanhan myytävänä olevan pappilan avarien ja valoisten tilojen sisustus on koottu eri vuosikymmenten tyyleistä. Lasiveranta on todella kesäisen kaunis kukallisine sohvakalusteineen.  Kalustosta tulee mieleen oma mummola - siellä oli olohuoneessa kukallisella kankaalla päällystetty chippendale- sohvakalusto. Selittänee oman mieltymykseni kaikkeen kukalliseen, sillä ihailin sitä kalustoa kovasti. Oman kodin olohuoneesta löytyi tuolloin 60-luvulla huippumoderni tanskalainen sohvakalusto, joka ei herättänyt tunteita mihinkään suuntaan.
Tilaa ei tästä Kanttorintiellä sijaitsevasta talosta puutu ulkoa ei sisältä, sillä neliöitä tässä vuonna 1889 rakennetussa talossa on 370 ja pihaa ympärillä 8000 neliön verran.
Lähde/Source: Bjurfors




































Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Tämän kodin sisustajalta rakastaa selkeästi värejä, kuvioita ja kaikenlaisia tavaroita, sillä koti on sisustettu rennon boheemiin tyyliin.  Sininen kylpyhuone kultaisine yksityiskohtineen on suosikkitilani.  Olohuone näyttää todelta kutsuvalta, sohvannurkkaan olisi mukava istahtaa.
Lähde/Source: House Beautiful












 Kuvat: David Tsay






Koti Espanjassa - A Home in Spain

Sisustussuunnittelijan koti Madridissa on täynnä värejä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.  Jättikokoinen vanhasta muotokuvasta tehty kuva eteisen seinälle on todella vaikuttavan näköinen. Vanhoja muotokuvia käytetään nykyään sisustuksessa runsaasti ja ne tuovatkin hienosti lisämaustetta kokonaisuuteen, kuten myös tässäkin kodissa.
Lähde/Source: Nuevo Estilo















Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä