lauantai 30. heinäkuuta 2016

Rustiikkia tunnelmaa

Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Tämä vuonna 1889 rakennettu pieni talo koki muodonmuutoksen uuden omistajattarensa toimesta. Olohuoneen ja keittiön väliset seinät poistettiin, kattoa korotettiin ja kahdeksan kattoikkunaa lisättiin, jotta tilasta saataisiin mahdollisimman avara ja valoisa. Isot ikkunat tuovat pihan osaksi sisustusta ja talon sisällekin on tuotu vehreyttä isolla joukolla viherkasveja.  Olohuoneen valtava ruukku on mielenkiintoinen yksityiskohta kokonsa puolesta ja siihen istutettu iso viherkasvi tekee siitä vielä näyttävämmän.  Toinen mielenkiintoinen yksityiskohta on sohvan yläpuolella oleva suuri ikkunaa imitoiva trompe l’œil-maalaus, jonka reunoille on sijoitettu vanhat ikkunaluukut.
Lähde/Source: Period LivingKuvat: Neils Ahlberg/Gap Interiors
Kesäkoti Ranskassa - A Vacation Home in France

Tämän kesäkodin hollantilaiset omistajat ovat asuneet pian parikymmentä vuotta Australiassa ja käyvät kauniisti sisustetussa talossaan nelisen kertaa vuodessa.
Lähde/Source: Homes to Stay


Kuvat: Armelle HabibHotelli Portugalissa - A Hotel in Portugal

Amsterdamilainen pariskunta ihastui matkallaan kauniiseen laaksoon ja heidän onnekseen siellä oli vanha talo myytävänä.   Muutettuaan laaksoon lapsineen pariskunta suunnitteli ja rakensi kymmenkunta telttarakennusta B&B-liiketoimintaansa varten.  Tässä kuvia heidän kauniista Vinha da Manta-majoituspaikastaan.
Lähde/Source: Vtwonen


Kuvat: Margriet Hoekstra

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Trendikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes Moderniin tyyliin sisustettuja skandinaavisia koteja. Koti 1 - Home 1   ...