perjantai 15. heinäkuuta 2016

Rustiikkia

Hotelli Kreikassa - A Hotel in Greece

Tästä hotellista löytyy rustiikkia tunnelmaa potenssiin sata:  kauniita puu- ja seinä- ja lattiapintoja, upea sisäkatto, savi/puuruukkuja isoissa asetelmissa,  kauniita huonekaluja ja rouheita tekstiilejä. Kaiken tämän komeuden kruunaa tilojen kaunis arkkitehtuuri sekä tietysti upea merinäkymä.
Hotellien sisustuksista löytyy myös ideoita omiin projekteihin: materiaalien ja huonekalujen yhdistelyt, erikoiset ja rohkeat sisustusideat, värien käyttö jne. Tästä hotellista voisi napata idean asetelemien teosta, sillä samanlaisten/väristen esineiden kokoaminen yhdeksi isommaksi astelemaksi on todella näyttävän näköistä.
Lähde/Source: Scorpios

Hotelli Portugalissa - A Hotel in Portugal

Erikoinen sisäkatto, valkoiset pinnat ja betonilattiat luovat taustan tämän pienen tunnelmallisen hotellin sisustuksella, joka koostuu rustiikkisista puupinnoista, vintagesta ja teollisesta tyylistä.
Lähde/Source:  Pensão agrícola
Vuokrakoti Ibizalla - A Rental Home in Ibiza

Tämän tyylikään vuokrattavan lomakodin lisäksi True Ibiza- sivustolla kannattaa käydä ihastelemassa montaa muutakin kaunista kohdetta.

Lähde/Source: True Ibiza
via

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...