lauantai 16. heinäkuuta 2016

Persoonallisia koteja

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tähän myytävänä olevaan pieneen kotiin on tuotu ilmettä tapetoimalla yksi seinä näyttävällä tapetilla.   Iso kauniin sininen matto tuo vastapainoa tapetin voimakkaalle kuviolle.
Lähde/Source: Bjurfors
Koti Ranskassa - A Home in France

Tämä Pariisissa sijaitseva boheemisti sisustettu koti on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia.  Olohuoneen seinään upotetut lasioviset kaapistot kauniine vanhoine ovineen ovat mielestäni mainio juttu. Saisi nykykodeistakin löytyä enemmän vastaavanlaisia säilytyspaikkoja.  Lastenhuoneesta löytyy puinen isokokoinen hiiriballerina - enpä ole tuollaiseen törmännyt koskaan aikaisemmin. 
Lähde/Source: The Socialite Family


Kuvat: Constance Gennari
Koti Englannissa - A Home in England

Tämän kodin sisustaja rakastaa viherkasveja, sillä koti näyttää melkeinpä viidakolta.  Ja kun lisäksi koti on sisustettu kaikenlaisia tavaroita, vanhoja tekstiilejä ja huonekaluja yhdistellen ja asunto on sisätiloiltaan rosoinen ja rustiikkinen, on lopputulos todella erikoinen ja persoonallinen.   Jättikokoinen diskopallo olohuoneen katossa on hauska yksityiskohta muuten rustiikkisessa tilassa.
Lähde/Source: Gypsy Ayay Kuvat: Michael Paul

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Huh! Ihan mielettömiä koteja ihmisillä! Eka ja vika on mun suosikit ♡

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...