sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Vintagea, rustiikkia ja majoitusta

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämä kahdessa kerroksessa sijaitseva ja myynnissä koti on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen. Neliöitä tuntuu olevan määrältään enemmän, sillä korkealla oleva katto tuo runsain määrin tilan tuntua. Neliöitä tässä asunnossa on 70.  
Yläkerran makuuhuoneisiin on saatu runsaasti valoa koko seinän kokoisilla ikkunoilla. Ainoa miinus makuuhuoneissa on läpikulku tilasta toiseen.
Keittiön pieni ruokailutilaan on sijoitettu mukava nojatuoli ruokailuryhmän sijaan.  Lisäksi keittiön kauniit puiset kaapinovet muodostavat kiinnostavan vastakohdan seinän harmaalle ja rosoiselle pinnalle.  Metalliristikko ja siihen sijoitetut keittiövälineet yms. muodostavat seinälle hauskan katseenvangitsijan.
Lähde/Source: Historiska Hem
Kuvat: Boukari
Stylisti: Copparstad
Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


 Rosoiset seinäpinnat ja valkoinen lattia sekä kattopalkit luovat taustan vanhoille huonekaluille. Kodista löytyy monta mielenkiintoista yksityiskohtaa: todella jyhkeä ruokapöytä, rustiikkinen iso kaappi, vintagehuonekalut ja valaisimet sekä todella söpö kamina.

Lähde/Source: Vtwonen
Kuvat:  Hans Mossel
Stylisti: Sabine BurkunkKoti Englannissa - A Home in EnglandTämä aikaisemmin pubina toiminut koti Lontoossa on tänään mahdollista vuokrata Airbnb: kautta.


Lähde/Source: Apartment Therapy


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...