lauantai 8. lokakuuta 2016

Rustiikkeja koteja

Koti Ranskassa - A Home in France


Sisustussunnittelija äidin ja kolmen pojan koti on sisustettu modernisti mielenkiintoisin rustiikkisin yksityiskohdin.
Hauskoja ideoita ovat tekstit sohvapöydän reunassa sekä ison pölkyn kyljessä. Olohuoneeseen tuo ilmettä myös valtava mustavalkoinen elefantin kuva.
Ruokapöytä ja modernit tuolit luovat kiintoisan kontrastin.  Mustat puitteet korostavat ikkunoiden ja ovien muotoa sekä kokoa täysin valkoisissa tiloissa ja toimivat näin ollen hyvin erottuvana visuaalisena osana sisustuksessa.  

Lähde/Source: Homes to Love
Kuvat: Morten Holtum
Stylisti: Lykke Foged
Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


Tästä kodista löytyy kauniita seinäpintoja, rauhallinen värimaailma, rustiikkisia huonekaluja ja yksityiskohtia.Lähde/Source: Vtdéco
Kuvat: Stefanie De Neve


Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands


Päivän kolmas koti jatkaa edellisen kodin sisustustyyliä. Ruokapöydän yläpuolelta löytyy erikoinen valaisinidea, keittiön allas on hauskasti laatoitettu, lastenhuoneesta löytyy mainio sänkyidea ja olohuoneesta kaunis rustiikkinen kokonaisuus vanha ovi taustanaan.
Lähde/Source: Vtwonen
Kuvat: Denise Keus


Tänään kotona - Today at Home


Tässä tunnelmaa olohuoneesta, jossa olen maalannut vanhan soikean pöydän Annie Sloanin kalkkimaalilla. Pitäisi vielä vain vahata se, sillä pienenkin raapaisun jälki jää pintaan. Tosin sormella suttaamalla saa ne hyvin hävitettyä.
Pöydällä olevasta asetelmasta löytyy vähän sitä sun tätä: luonnosta kerättyä, matkoilta hankittua, ostettua ja saatua.  Rakkain esine on nuorimman poikani tekemä biisonipatsas tai mikä otus nyt onkaan.
 Kuvat: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...