lauantai 29. lokakuuta 2016

Englantilaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes in UK

Päivän kaikki kodit löytyivät englantilaisen jjLocations-nimisen yrityksen sivuilta.  Yritys välittää erilaisia tiloja elokuva-, mainos yms. kuvauksiin.
Ensimmäisestä kodista löytyy todella mielenkiintoisia sisustusratkaisuja kuten esim. puisten telineiden päälle asetellut vitriinikaapit tai takan sisään asetettu kattokruunu. Sisustuksessa on käytetty vihreän ja keltaisen murrettuja sävyjä ja lopputulos on rauhallisen harmoninen.
Toinen koti taas on sellainen, millaiseksi modernin englantilaisen maalaistalon sisustuksen voisi kuvitellakin olevan - uutta ja vanhaa hyvässä sovussa.
Kolmas koti on taas varsin erikoinen sisustukseltaan, osittain oikeastaan aikamoinen sillisalaatti tai eklektinen kuten asia nykyään hienosti ilmaistaan.  Yläkerta noudattaa yhtenäisempää linjaa ja on tyyliltään kuluneen elegantti.  Oleskelutila,josta löytyy valkovihreillä kankailla päällystetyt huonekalut, on ainoa tila mistä en tässä kodissa pitänyt lainkaan. Oli aivan kuin eri maailmasta tähän kotiin.

Koti 1 - Home 1


Lähde/Source: jj Locations
viaKoti 2 - Home 2

 Lähde/Source: jjLocations


Kot 3 - Home 3

Lähde/Source: jjLocations

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...