keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Skandinaavista tyyliä

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tähän myytävänä olevaan asuntoon on stailattu makuuhuone ja olohuone, sillä muut tilat ovat vielä remontoimatta.  Vanhat ja uudet huonekalut sekä kaunis tapetti luovat tunnelmallisen kokonaisuuden makuuhuoneeseen lisäksi sänky on pedattu kauniilla tekstiileillä. Olohuone on modernin kodikas ja rottinkituolit sekä sirojalkaiset pikkupöydät tuovat keveyttä kokonaisuuteen.  



















Lähde/Source: Alvhem









Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämä kahden kerroksen koti etsii uusia asukkaita. Kodin olohuone löytyy kellarikerroksesta ja ensimmäisestä kerroksesta taas keittiö ja ruokailutila.  Pienen keittiön viereen on haluttu tila kunnon ruokailutilalle.  Olen aina aivan myyty, kun sisustuksessa on käytetty kauniita kukkatapetteja, kuten tämän kodin ruokailutilassa.























Lähde/Source: Stadshem
Kuvat: Janne Olander



Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Harmaat seinät, kalanruotoparketti, mustavalkoiset valokuvataulut, vintagehuonekalut, viherkasvit, betonipinnat, rustiikkiset sisustustavarat, erikoinen seinävalaisin, pellavalakanat ja kylpyhuoneen laatoitus - siinä sisustusresepti trendikkääseen kotiin.














Lähde/Source: Alexander White










Tänään kotona/Teeseitse - Today at Home/DIY


Eilisestä tarjotintuunauksesta innostuneena maalasin vuosia sitten kirpputorilta löytämäni lampunjalan ja alennusmyynnistä aikoinani ostamani ja paikkaansa kaikki nämä vuodet etsineen lampunvarjostimen kalkkimaalilla. Jalan maalin sekoitin valkoiseen maaliin tilkan tummanharmaata.  Puulaatikon tilalle ajattelin laittaa kapean pöydän ja sen päälle tarvitsen pöytävalaisimen. Ehkä se on sitten tämä, aika sen näyttää, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen, sillä varjostimen maalaus ko maalilla onnistui hyvin.
Seinäkuvan olen käynyt lataamassa Rijksmuseumin kokoelmista ja teetätin siitä sitten kuvatapetin.  Leni 9-vee linssiluteilee viimeisessä kuvassa.





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leni on ihana !

Hänelle halauksia !

T.Riitta

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Riitta!

Kiitos! Halataan ja rapustellaan:):)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä