perjantai 21. lokakuuta 2016

Uutta ja vanhaa

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Eipä arvaisi, että tämän myynnissä olevan vanhan ja kuluneen näköisen talon sisältä löytyisi kauniisti entisöity ja sisustettu koti.  Koti on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen. Huoneita talosta löytyy  kahdeksan ja neliöitä on kaikkiaan 140. Talo on rakennettu 1800-luvun lopulla.
Ruokailutilassa on takka jätetty pinnoittamatta ja se onkin mielenkiintoisen rosoinen katseenvangitsija tilassa.

Lähde/Source: FastighetsbyrånUutta ja vanhaa - New and OldTämäkin koti, kuten edellinen, on myynnissä ja huoneita myös kahdeksan. Neliöitä on kuitenkin tuplasti enemmän eli 370. Sisustuksessa on yhdistelty rohkeasti uutta ja vanhaa ja toinen kerros on kuin aivan toisesta talosta. Alakerran kiiltävät ja modernit pinnat vaihtuvat yläkertaan mentäessä valkoisiksi maalattuihin lautaseiniin, katto- ja tukipalkkeihin.  Aivan kuin tässä katselisi kahden ihan eri talon sisustuksia.
Muutaman mielenkiintoinen yksityiskohta; keittiön vanha puuhella avotakkoineen toimii mielenkiintoisena kontrastina huippumodernissa keittiössä,  eteinen on rustiikkinen ilmeeltään ja sieltä löytyy todella erikoinen pystynaulakko ja alakerrasta koko seinän kokoinen persoonallinen kuvatapetti.
Lähde/Source: Erik Olsson


Mökki Tanskassa - A Small House in Denmark


Loppuun vielä syksyistä tunnelmaa Kööpenhaminan lähellä sijaitsevan siirtolapuutarhamökin myötä.


Lähde/Source: Bolig Pluss
Kuvat:  Karina Tengberg / House of Pictures

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...