perjantai 28. lokakuuta 2016

Ruotsalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes

Taas löytyi mielenkiintoisia koteja ruotsalaisten kiinteistönvälittäjien sivuilta. Niitä tuntuu lahden toisella puolella riittävän yllin kyllin.
Kaikkien kolmen kodin päävärinä on valkoinen ja sisustuksissa on yhdistelty uusia ja vanhoja huonekaluja sekä esineitä. Taitava sisustaja ei välttämättä tarvitse kuin yhden tai muutaman mielenkiintoisen esineen, huonekalun tms luodakseen tilaan eloa ja kiinnostavuutta, kuten näidenkin asuntojen sisustuksista/stailauksista huomaa.
Kakkoskodin ruokailutila on minun suosikkitilani, sillä valoisasta tilasta löytyy kauniin ruokapöydän lisäksi mukavan näköinen samettipäällysteinen sohva. Ruokailutilan vieressä sijaitsevasta keittiöstä  on poistettu pariovet ja tilat yhdistyvät melkeinpä yhdeksi tilaksi.  Siinä sohvalla on mukava vieraiden tai oman väen istua odottelemassa ruoan valmistumista ja pitämässä kokkaajalle seuraa.  
 

Koti 1 - Home 1
Lähde/Source: Entrance
Kuvat: Anders Bergstedt
Koti 2 - Home 2Lähde/Source: Entrance
Kuvat: Jonas BergKoti 3 - Home 3


Lähde/Source: Bjurfors


Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...