tiistai 18. lokakuuta 2016

Värejä ja värikkäitä yksityiskohtia

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Taas yksi kaunis ja tunnelmallisesti sisustettu ruotsalainen koti.  Olohuoneeseen on tuotu väriä tyynyillä, torkkupeitoilla sekä huonekalujen verhoiluilla. Makuuhuoneen seinät ovat trendikkään tummat ja keittiössä taas kaakelointi, kauniit keittiökaapistot ja seinäpaneloinnit muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Eripariset tuolit, vanha pöytä ja kuluneen näköinen matto tuovat tilaan kodikasta tunnelmaa.
Lähde/Source: Historiska HemKoti Tanskassa - A Home in Denmark


Tämän kodin omistajat rakastavat värejä, muotoja, taidetta ja yhdistelevät tyylejä sekä värejä rohkeasti keskenään. Tämä on toinen koti lyhyen ajan sisään, josta löytyy täytetty joutsen. Pitkään on ollut trendikästä tuoda sisustukseen kaikenkokoisia täytettyjä eläimiä, mutta itse en omaan kotiin sellaisia haluaisi. Jotenkin tuntuisi oudolta ja karmivalta sijoittaa jonkun eläimen päänpuolikas seinälle tai että pieni täytetty hilleri tuijottelisi minua pöydän reunalla tai kaapin päältä... No, kaikilla on omat makunsa ja ajatuksensa asioista, se meille kaikille suotakoon. 

Lähde: Elle Decoration
Kuvat: Wichmann + Bendtsen Photography
Stylisti: Helle Wahlsted
Koti vanhalla asemalla - A Home in an Old Railway Station  


Vanha kaunis tiilipintainen asemarakennus on muutettu asuintaloksi ja on tällä hetkellä myynnissä. Koti on sisustettu persoonallisesti ja paljon vanhaa on säilytetty, kuten esim. lipunmyyntiluukku. Vihreä väri vanhassa odotustilassa tuo ikkunoiden kauniit kaareet esille ja punainen ovenkarmi viitoittaa oven paikan. Vihreä väri ja kaarevat linjat toistuvat vanhojen nojatuolien verhoilussa ja muodoissa.
Tämän kodin seinältä löytyy kokonainen krokotiilin nahka jalkoineen + pään puolikas sen yläpuolelta ja ne kuuluvat mielestäni samaan kategoriaan kuin täytetyt eläimet.  Nähdessäni krokotiilin tuossa seinällä jäin pohtimaan miksi ihmeessä joku pistää sellaisen seinälleen, omasta mielestäni se ei ole edes kaunis.  
 Olipa nyt syy mikä tahansa,  aika karmivia ilmestyksia tuo seinälle tylysti naulattu nahka ja se päänpuolikas siinä yläpuolella ovat.


Lähde/Source: Fastighetsbyrån
via

1 kommentti:

Limonaria kirjoitti...

Ihania! Värit on mun suuri rakkaus :)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, modernia ja teollista

Kolme kotia - Three Homes Persoonallisesti sisustettuja koteja. Koti 1 - Home 1 ...