perjantai 14. lokakuuta 2016

Ruotsalaisia koteja

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Taas "normaalissa" elämässä kiinni eli täällä taas postailemassa kauniita koteja. Viikko on kulunut rakennushommissa ja iltaisin on ollut aivan liian väsynyt tehdäkseen yhtään mitään. Vasaralla on naputeltu nauloja siihen malliin, että oikean käden kämmenselkä turposi oikein kunnolla. Mielenkiintoinen projekti on kuitenkin meneillään ja siitä postausta tulee tänne muutaman päivän sisällä.
Tänään ensimmäisenä kotina on trendikkäästi sisustettu ja myytävänä oleva asunto. Olohuoneesta on erotettu lasiseinällä pieni tila työhuoneelle. Vastaavanlaisia mustaraamisia lasiseiniä näkee nykyään hyvin usein joko korvaamassa koko seinä tai sitten kuten yllä, vain osittain.  Tässä kohteessa ihmettelee kyllä hieman tilanjakoa, sillä työhuonetta varten on jäänyt kapea tila, jossa myös sijaitsee avotakka.

Lähde/Source: Entrance Mäkleri
Kuvat: Anders Bergstedt


Koti Ruotsissa - A Home in Sweden


Tämän Göteborgissa sijaitsevan asunnon olohuoneen seinät on maalattu trendikkäästi sinisellä.  Sisustuksesta löytyy lisäksi monia kiinnostavia yksitysikohtia, sillä uutta ja vanhaa on yhdistelty rohkeasti keskenään. 
Lähde/Source: Lundin
Kuvat: Anders BergstedtKoti Ruotsissa - A Home in Sweden


Värikkäät matot, kauniit tapetit ja mustat ovet luovat tämän kodin tunnelmaa.  Vanha puutarhapöytä ja -penkki toimivat ruokailuryhmänä ja kokonaisuutta on täydennetty kahdella kauniilla korituolilla.  

Lähde/Source: Alexander White
Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Valkoista ja puuta

Kolme kotia - Three Homes Kolme kaunista kotia harmaan ja sateisen päivän iloksi. Valkoiset ja puiset pinnat muodostavat yhdessä kiinnost...