perjantai 19. elokuuta 2016

Väriä, rustiikkia ja vintagea

Koti Kanadassa - A Home in Canada

Värikkäät yksityiskohdat, tekstiilit ja huonekaluvalinnat tuovat tämän kodin olohuoneeseen eloa ja ilmettä. Takkaseinälle on sommiteltu taitavasti ja mielenkiintoisesti takan kanssa sisustustavarat ja huonekalut.  Pintamateriaalit luovat näille kauniin taustan.  
Muutama asia ihmetyttää makuuhuoneessa: avohyllykkö vaatteille, lakanoille ja pyyhkeille sekä aivan liian matalalla oleva kattovalaisin sängyn yläpuolella.
Lähde/Source: Home AdoreKuvat: Virginia MacDonald

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tässä taas rustiikkista tunnelmaa valkoiseen yhdistettynä. Tästäkin kodista löytyy kiinnostava idea takkaseinäksi ja mielenkiintoiseksi sen tekee yläosan levennys.  Lisäksi tiilipintainen seinäke toimii muuten valkoisessa tilassa mainiona katseenvangitsijana, värikontrastina ja jatkaa sisustuksen rustiikkista punaista lankaa.  Tämän myytävänä oleva asunnon sisustuksesta löytyy monta mielenkiintoista sisustusideaa.
Lähde/Source: Bjurfors


Koti Australiassa - A Home in Australia

Tämän kodin tiloista suosikkini on keittiö:  ikkunarivistö tuo runsaasti valoa tilaan, työtasoa on runsaasti, uuden ja vanhan yhdistelyä, kaunis lattia, avohyllykkö astioiden esillepanoa varten ja suora käynti tunnelmalliselle terassille.
Lähde/Source: Homes to LoveKuvat: Michael Wee

1 kommentti:

Joy kirjoitti...

What a beautiful and relaxing place to call home!

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...