tiistai 9. elokuuta 2016

Modernia, rustiikkia ja valoa

Koti Irlannissa - A Home in Ireland

Tämän Dublinissa sijaitsevan kodin sisustuksen suunnitellut toimisto on sisustanut asiakkaalleen modernin kaupunkikodin. Ruokailutilan intensiivinen sininen seinä, ylisuuri pyöreä peili, sekä ruokapöytä, jossa on yhdistetty kahta eri tyyliä, ovat mielenkiintoisia yksityiskohtia.  Ruokailutilaan on saatu lisävaloa kattoikkunan kautta.
Lähde/Source: Home Adore
 Kuvat: Ruth Maria Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Vanha tehdastila on saanut valkoisen maalin kaikille pinnoilleen. Valo tiloihin tulee suurten kattoikkunoiden kautta ja näin valaistuissa tiloissa valo on kaikenkattavampaa kuin seinälle sijoitetuista ikkunoista tuleva valo on. Pintojen rajat häviävät kaikkien ollessa valkoisia ja huonekalut näyttävät leijuvan tiloissa.  Useinkaan ei ajattele sitä, miten huonekalujen varjot, varjoisat nurkat jne. ovat osa sisustuksen kokonaisuutta ja tunnelmaa.
Itse tuntuisi ahdistavalta ja jopa pelottavalta asua tiloissa, joista ei näe kuin taivaalle.
Lähde/Source: Bo BedreKuvat:  Kristian Septimus Krogh

 Koti Ranskassa - A Home in France

Kaunis ikkunarivistö ja rustiikkiset kattoparrut tuovat tunnelmaa tähän kattohuoneistoon.  Hauska idea löytyy ruokailutilan pöydästä: pinta on päällystetty erikokoisin ja -värisin laatoin. 
Tumma väri lattiassa ja katossa saavat tilan näyttämään matalammalta ja olohuoneen komeaa kalanruotoparkettia ja kattoparruja tasapainottaa valkoiset pinnat ja kalusteet. 
Lähde/Source: Home Adore

 Kuvat: Stéphane Vasco
TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...