tiistai 23. elokuuta 2016

Valkoista, romanttista ja rustiikkia

Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Hudsonilainen antiikkikauppias asuu 1860-luvulta peräisin olevassa talossa ja kotiin on löytynyt paljon kauniita tavaroita ja huonekaluja mm. Ruotsiin ja Ranskaan suuntautuneilta matkoilta. Olohuoneen seinältä löytyy mielenkiintoinen panelointi-idea.
Lähde/Source: Remodelista

 Kuvat: Marili ForastieriBelgiassa - A Home in Belgium

Perhe löysi itselleen täydellisen paikan, josta kauniin vanhan talon ja ympäristön lisäksi löytyi myös perheen hevosjäsenille omat tilat.  Perheen emäntä ihailee englantilaista maalaistyyliä ja on sisustanut kotinsa tilat vaalein värein, rustiikkisin yksityiskohdin ja materiaalein.  
Lähde/Source: vtdéco
Kuvat: Claude Smekens


Koti Australiassa - A Home in Australia

Tämä kauniisti ja ilmavasti sisustettu valoisa koti on sisustettu kautta kaikkien tilojen ranskalaiseen henkeen antiikki- ja vintagelöydöin.
Lähde/Source: Home BeautifulTänään kotona/Työhuone - Today at Home/My Stydy

Tässä sitten taas aivan toisenlaista tunnelmaa eli muutaman kuva työhuoneestani, jossa näitä juttuja naputtelen.  Tila toimi alunperin kylmävarastona ja sain siitä remontoimalla kätevän pienen työtilan itselleni.  
Sain tilaan mahtumaan työpisteeni lisäksi kunnon vaatekomeron, niitä ei nimittäin liiemmälti tässä talossa ostettaessa ollut.
Kalustin tilan vanhoilla kalusteillani ja tavaroillani, ainoita uusia hankintoja ovat puuritilä seinällä, kattovalaisin ja kirjahyllyt.


Ennen/Before

Jälkeen/After

Kuvat: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...