tiistai 2. elokuuta 2016

Valkoista, rustiikkia ja luonnonmateriaaleja

Koti Tanskassa - A Home in Denmark

Vaatesuunnittelijan ja arkkitehdin punatiilinen kakkoskoti eteläisessä Tanskassa on sisustettu valkomustaa väripalettia käyttäen, ripauksella teollista tyyliä, vintagea ja rustiikkisia yksityiskohtia.   Hauska yksityiskohta on toisen makuuhuoneen liukuovena toimiva vanha liiterin tms. ovi, jonka pintaan on jätetty maalikokeilut näkyville.  Myös ruokailutilan ikkunalaudoille asetut samanlaiset pöytävalaisimet on huomionarvoinen sisustusidea.
Lähde/Source: Inside Out
Kuvat: Morten Holtum/Living InsideKoti Italiassa - A Home in Italy

Tämä Caprilla sijaitseva koti on sisustettu tyylikkäästi persoonallisin yksityiskohdin.  Pihalta löytyy lisää mukavan näköisiä oleskelu- ja ruokailupaikkoja.
Lähde/Source: D PagesKesäkoti Ruotsissa - A Vacation Home in Sweden

Kaukana on se aika, kun kesämökit sisustettiin kaupunkiasunnon hylätyillä yms. huonekaluilla ja astiat olivat eriparisia.  Hyvä esimerkki tästä on ruotsalaisen perheen hankkima kesäpaikka, joka heti oston jälkeen remontoitiin sekä sisältä että ulkoa.  Kaikki talokaupan mukana tulleet kalusteet myytiin, sillä kesäkodin uudesta sisustuksesta haluttiin omannäköinen. Toiveena oli vähäeleinen ja valoisa sisustus ja luonnonmateriaalien käyttö.  Muutamia mustia yksityiskohtia tuotiin tuomaan kontrastia vaaleisiin tiloihin.  Sisustuksen  suunnitteli sisustussuunnittelijana toimiva perheen äiti.
Lähde/Source: Sköna Hem Kuvat: Joachim Belaieff

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...