sunnuntai 7. elokuuta 2016

Rustiikkia, romanttista ja värejä

Koti Englannissa - A Home in England

New Yorkissa asuva perhe päätti tehdä vuoden mittaisen elämänmuutoksen ja muutti isännän vanhaan kotitaloon Englantiin.  Vuoden visiitti on muuttunut vuosiksi ja tähän kotiin on sittemmin päätetty jäädä pysyvästi ja jättää ison maailman kiireinen elämä taakse.  Koti, joka on 1820-luvulta peräisin oleva iso kivitalo, on sisustettu kodikkaasti englantilaiseen maalaistyyliin.  Kontrastia sisustuskseen tuo taitelijaisän ja muiden taitelijoiden modernit taideteokset. 
Kuvasarjan lopussa on kuvia vierastalosta, joka on osittain sisustettu vanhan kodin huonekaluilla.
Lähde/Source: Architectural Digest


 Kuvat: Oberto Gili


Koti Englannissa - A Home in England

Ruokabloggaajan kotia on remontoitu neljä vuotta ja tässä viihtyisän näköinen lopputulos.  Kuten asiaan tietysti ruokabloggaajan keittiössä kuuluu, on purkkirivistöt hyvässsä järjestyksessä ja kätevästi käsillä.
Lähde/Source: A Cup of Jo
Kuvat: Skye McAlpine

Koti Ruotsissa - A Home in Sweden

Amerikkalainen sisustusarkkitehti suunnitteli tämän Tukholman saaristossa sijaitseva kauniin kodin sisustuksen.  Alkupään kuvat ovat päätalosta ja loppupään sinisävyiset tilat vierastalosta.  Vierastalon olohuone on todella kaunis.
Lähde/Source: House Beautiful

Kuvat: Luke White

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...