perjantai 26. elokuuta 2016

Vanhaa ja uutta

Koti Espanjassa - A Home in Spain

Tämä tyylikäs koti Madridissa on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen. Sisustuksesta ja rakenteista löytyy monta mielenkiintoista yksityiskohtaa esim. makuuhuoneen peseytymistilat, kattorakenteet ja materiaalien yhdistelyt.
Lähde/Source: Amador Toril via

 


Koti Yhdysvalloissa - A Home in USA

Moderni loft-asunto New Yorkissa.
Lähde/Source: HouzzKoti Ruotsissa - A Home in Sweden

Tästä myynnissä olevasta pienestä kodista löytyy muutama erikoinen ratkaisu ja vanha keittiö, joka on saanut kauniin vihertävän väripinnan kaapistoilleen.  Korkean oven takaa löytyi varmasti aikoinaan kylmäkomero, mutta nyt sinne on sijoitettu asunnon suihkutila.  Olohuoneesta löytyy erikoinen pyörillä varustettu parviratkaisu ja tunnelmaa tuova pieni takka.  Metallirunkoiset rottinkituolit, nk. venetsialaistuolit ovat tulossa ilmeisesti taas muotiin, niitä näkyy jo jonkin verran.
Lähde/Source: Fantastic Frank


Tänään kotona - Today at Home

Kirppareilla kierteleminen on ihan hauskaa ajanvietettä, en tosin hae mitään erityistä, on vain mielenkiintoista katsella mitä on tarjolla. Tosin aina silloin tällöin jotain ostettavaakin, kuten tämä viimeisin löytöni - 10 euroa maksanut pieni vanha jakkara, joka toimii nyt mainiona apupöytänä olohuoneessa. 
Kuvat: Keltainen talo rannalla

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...