tiistai 16. elokuuta 2016

Ruotsalaisia koteja

Kolme kotia Ruotsissa - Three Homes in Sweden

Tässä jatkumoa eiliselle postaukselle eli lisää kauniita koteja rakkaasta naapurimaastamme.  
Ensimmäinen koti on myynnissä oleva ja on todella aivan ihana ja tunnelmallinen koti, jonka sisustuksesta löytyy monia hyviä ideoita.  Vanhoissa rakennuksissa sijaitsevissa asunnoissa on jo bonuksena kauniit puitteet korkeine tiloineen, suurine ikkunoineen, listoineen ym. yksityiskohtineen, mutta taitava sisustaja saa tilat loistamaan entisestään kauniilla kokonaisuuksilla ja yksityiskohdilla.  
Muutama asia mitä myyntiä varten stailatuista ruotsalaisista kodeista harvemmin löytyy, on televisio olohuoneesta ja verhot ikkunoista.  Ensimmäinen on ihan hyvä juttu, mutta harvemmin verhottomuus on käytännössä mahdollista.

Päivän toinen koti on sisustettu vanhoilla huonekaluilla sekä tavaroilla ja värikkäillä seinäpinnoilla on tuotu tiloihin lisää mielenkiintoa.
Kolmannesta kodista löytyy todella erikoinen hanaidea kylpyhuoneesta. Allaskaluste on sijoitettu keskelle tilaa ja hana tuotu alas katon kautta.  Eipä ole tuollaista ideaa aikaisemmin tullut eteen ja on kyllä hieman erikoinen viritys.Koti 1 / Home 1
Lähde/Source: Entrance

Kuvat: Anders BergstedtKoti2/Home2
Lähde/Source: kk Living
Kuvat: Karin Johansson
Koti 3/ Home 3
Lähde/Source: kk Living
  Kuvat: Katrine Rohrberg

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koteja, mutta en jaksa muuta kuin ihmetellä näitä nyt niin muodissa olevia epäsiistejä vuoteita! Vuodevaatteet hirveässä myllerryksessä ja roikkuvat pitkin lattioita.

Susanna - Valoa Tupaan kirjoitti...

Ensimmäinen koti oli ihan mahtava väritykseltään ja tunnelmaltaan. Hyviä inspiraatiokuvia tulevaan kotiimme!

Blogitekstisuositus

Modernia, rustiikkia ja vintagea

Kolme kotia - Three Homes Mielenkiintoisia ja persoonallisia koteja ja hieman kesäistä tunnelmaa talven keskelle. Koti 1 - Home 1 ...