perjantai 3. syyskuuta 2021

Valoisaa ja vaaleaa

Kolme kotia - Three Homes

Raati on puhunut eli näitä kolmen kodin esittelyjä saatte jatkossakin nähdäksenne!

Eräs kommentoija toivoi analyysiä siitä, millä perusteilla yleensä valitsen nämä kolme kotia tänne.   
Se olisi varmaan tosi hyvä juttu ja minulta aiemminkin toivottu, mutta yleensä minulla menee niin paljon aikaa näiden kotien etsintään, että en jaksa valitettavasti lähteä enää niistä enempää kirjoittelemaan. 

Olen ajatellut tästä hommasta niin, että kukin katsoo näitä koteja kuitenkin omasta näkökulmastaan ja löytää niistä omat kiinnostavat juttunsa - minä annan vain suuntaviivat. 

Aikaa kuluu tietenkin kohteiden etsintään, mutta myös postauksen koostamiseen, sillä olen todella monta kertaa poistanut jonkun kodin julkaisua vaille olevasta postauksesta, jos se ei ole sopinutkaan mielestäni lopulliseen kotikoosteeseen ja etsinyt uuden ja teemaan paremmin sopivan kohteen tilalle. Joskus taas aikaisemmin löytämäni koti, jonka olen tallentanut tiedostoihini tulevaa käyttöä varten, saattaa jonkin ajan kuluttua näyttääkin vähemmän kiinnostavalta ja joutuu sen vuoksi roskakorin uumeniin. Näin tarkkaa touhua tämä on!

Minulle kotien sisustuksissa tärkeintä on kokonaisuudesta välittyvä tunne sekä kiinnostavat ja oivaltavat yksityiskohdat.

Olin jo täysin ja tosissani lopettaa kesällä 2020 tämän blogin pidon, sillä Blogger, jonka alustalla blogiani julkaisen, muutti systeemejään ja kuvien siirto blogipohjaan oli aikamoista hommaa ja sähläämistä.  Onneksi saivat ohjelmointivirheensä korjattua ja homma alkoi sujua taas normaalisti ja meikäläisen hermot säästyivät, harmaita hiuksia ei ilmaantunut päähäni onneksi enempää ja te saatte edelleen ihailtavaksenne näitä koteja.  

Mitä sanoa sitten tämän päivän kodeista?
Valoisaa, vaaleaa, modernia, puuta, taidetta ja taide-esineitä, luonnon materiaaleja, harmoniaa ja orgaanisia muotoja sekä tietenkin monta kiinnostavaa yksityiskohtaa ja tilaa. Lisäksi musta väri, joka luo pienissä yksityiskohdissa tasapainottavaa kontrastia vaaleaan värimaailmaan, löytyy sisustuksien väripaletista.Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: AD
Kuvat/Photos: Nicole FranzenKoti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: AD
Kuvat/Photos: Dave Wheeler


Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: Est Living
Kuvat/Photos: Nick Glimenakis

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Olitpas löytänyt eilen ja tänään ihania koteja. En ehtinyt vastaamaan kyselyysi: kolme kotia vai yksi koti. Eipä haittaa, kun kallistuin kolmeen kotiin. On mukavaa nähdä ja vertailla miten kolme kotia ovat tyyliltään samanlaisia, mutta miten paljon eri juttuja niissä kuitenkin on.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä