keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Persoonallista ja värikästä

Kolme kotia - Three Homes

Persoonallisia sisustuksia ja värikkäitä yksityiskohtia.Koti 1 - Home 1

Lähde/Source and more information: Nestor
 

Koti 2 - Home 2


Lähde/Source and more information: Skandia Mäklarna
 


Koti 3 - Home 3Lähde/Source and more information: Wrede
 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo, kuten aina ja kaikkialla. Missä se persoonallisuus?

hannah kirjoitti...

ensimmäisessä kuvasarjassa asunnon ulko-ovi keittiössä - ei lie ihan uusi asia? "keittiö eteisessä" taitaa olla Remppa vai muutto-ohjelmassakin kohteena.

hannah

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Hannah!

Pienissä asunnoissa pitää miettiä mihin erilaiset toiminnot sijoittaa, ja joskus ainoa vaihtoehto voi olla heti ulko-ovelta sisään tullessa, kuten juuri postauksen ensimmäisessä asunnossa ja kuten Remppa ja muutto-ohjelman kohteessakin oli.

Tyttäreni asuu vanhassa talossa sijaitsevassa yksiössä, jossa keittiö on sijoitettu eteiseen pieneen komerotilaan ja mielestäni se on hyvä ratkaisu verrattuna yksiöön, jossa koko seinä on yhtä keittiökaapistoa. Vähän olisi ainakin omasta mielestäni outo juttu nukkua ja viettää elämäänsä keittiössä. Poikani opiskeluajan pienessä ja pitkänomaisessa yksiössä keittiö oli eteisen kanssa yhtä tilaa.

Aika harvinaisia taitavat kuitenkin myös eteistilana toimivat keittiöt olla.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Heipä hei anonyymi!

Jokaisella meistä on omat kriteerinsä ja näkemyksensä eri asioihin ja hyvä niin! Persoonallisesta sisustuksesta puhuttaessa ainakin minun mielestäni näistä kodeista löytyi tosi monta hauskaa ja persoonallista yksityiskohtaa.

Vertailun lähtökohtana on tietenkin aina se, mihin asioita vertaa, sillä ainahan voi olla vieläkin persoonallisempaa, boheemimpaa, eklektisempää, värikkäämpää tai ihan vaikka mitä. Ainakin nämä kodit erottuivat siitä massasta, mistä näitä etsin.

Varovaisen sisustajan mielestä postauksen kodit saattavat olla hyvinkin rohkeita sisustuksiltaan ja jonkun toisen mielestä ne eivät vastaa käsitystä persoonallisesta sisustuksesta laisinkaan.

Viimeisimmässä Suomela-lehdessä esiteltiin koti, jonka kerrottiin olevan persoonallisesti sisustetun. Itse en löytänyt sitten ainuttakaan persoonallista asiaa koko kodin sisustuksesta - eli näin nämä jutut menevät:)

Nämä nyt olivat tällaisia esimerkkejä persoonallisesti sisustetuista nykykodeista.

Blogitekstisuositus

Tyylejä yhdistellen