torstai 2. syyskuuta 2021

Kiinnostavaa kotimaasta

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän teemana on kotimaisuus eli tässä persoonallisesti sisustettuja koteja Suomesta.

Sain eilen kommentin, jossa toivottiin kolmen kodin esittelyn sijaan yhtä, koska kuvavirta on niin pitkä.  Mitä muut tuumailevat? Voin aivan erinomaisesti alkaa postaamaan vain yhden kodin kerralla, jos sellaista halutaan. Voin esitellä kodin/päivä tai sitten postaan kolme kotia/päivä erillisinä postauksina. Voin tietenkin myös vähentää kuvien määrää - linkkien takaahan löytyy aina kohteen kaikki kuvat.
Jossain kohtaa vain minulle jämähti päälle tämä kolmen kodin esittely, sillä on hauska esitellä koteja, jotka ovat erilaisia, mutta kuitenkin samanlaisia tai ne linkittyvät jollain muulla tapaa toisiinsa.Koti 1 - Home 1
Lähde/Source and more information: BOLkv
 


Koti 2 - Home 2Lähde/Source and more information: BOLkv
 


Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: BOLkv
  

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I love three homes and enjoy the number of images. The more pictures the better. Thank you for sharing them with us.

Unknown kirjoitti...

Hei. Minä pidän juuri näistä kolmen kollaaseista. Mielessäni mietin, mikä näistä olisi minulle ja perheelleen sopivin. Ovat aina niin mielenkiintoisia erilaisina.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Pidän kolmen kodin "sarjasta" sekä siitä, että olet valinnut kodit tietyn punaisen langan mukaan. Kiitos blogistasi ja mukavaa syksyä!

Hannele

Unknown kirjoitti...

Мне очень нравится, что три дома в одной тематике. Ваш блог единственный, который я не перестаю смотреть и читать. Это моё эстетическое удовольствие. Я так же как и многие заглядывал сюда с тревогой, в ожидании новых постов, в течении месяца. С благодарностью к Вам из Сибири.

Unknown kirjoitti...

Мне очень нравится, что три дома в одной тематике.

Unknown kirjoitti...

Иногда я прохожу по ссылкам, когда хочу посмотреть планировку или другие подробности. Но в целом количество фото очень устраивает.

Anonyymi kirjoitti...

Ei missään nimessä vähemmän koteja tai vähemmän kuvia. Nykyinen käytäntö on loistava. On kiva katsoa erilaisia koteja saman teeman alla. Kuvia saa olla mahdollisimman paljon, jolloin näkee asuntoa eri kulmista ja vähän "todellisemmin", kun huomaa esim. ettei tila olekaan valtava, vaikka se jostain kuvakulmasta katsottuna voi siltä näyttää. Jatka samaan malliin, olen jo vuosia katsellut näitä ja tsemppiä kun jaksat tehdä tätä! Kiitos sinulle siitä ja toivon jatkoa samaan tyyliin! :)

Sohvi kirjoitti...

Kolme kotia on minusta oikein mukavasti. Toki, jos on vähemmän kuvia, voisi enemmän olla sitä, mikä sinulla pisti silmään ja miksi juuri tämä koti päätyi blogiin. Linkkejä en availe, paitsi kerran kun jossakin kuvassa oli muistaakseni täytetty hevonen olohuoneessa, joten kuvia saa olla ihan reippaasti. 😄

Mari kirjoitti...

Hei, kiitos tästä ihanasta blogistasi! Juuri koskaan ei tule kommentoitua, mutta jokainen postaus ihastellaan läpi. :)

Minusta on ollut hauska nimenomaan katsoa, että miten kolme valitsemaasi kohdetta linkittyvät toisiinsa, itseäni ei siis pitkä kuvavirta haittaa yhtään. Toisaalta voihan ne jokaisen postata omanaankin, jos haluaa. Mutta kuvien määrää en ainakaan haluaisi vähennettävän! Itse tulen selaamaan kuvat kahvitauon lomassa, ja on nimenomaan ihanaa että joku on jaksanut etsiä ja laittaa esille näitä kohteita kuvineen. Itselläni ei ainakaan tulisi klikkailtua linkkejä auki lisäkuvia varten, vaan nautin juuri siitä että saan ihanan kuvavyöryn vastaan suoraan blogissasi. :)

Thilda kirjoitti...

Entäpä kompromissina kaksi kotia? En tiedä millä näitä selataan, mutta puhelimella mikä tahansa tuntuu pitkältä ja tietokoneella oikeastaan mikään ei. Itse selaan tietokoneella ja olen ihastunut. Siksi ehdotan, että ala radikaalisti vähennä ainakaan. Jos päädyt yhden kodin esittelyyn, niin anna kuitenkin kuvia olla suunnilleen saman verran kuin nytkin. Kahdessa kodissa säilyisi mukavasti vertailun hauskuus. Mutta päädytpä mihin ratkaisuun vain, pysyn riveissä! :D Nämä ovat niin inspiroivia!

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämä valitsemasi tyyli esitellä kolme kotia kerralla toimii hyvin. Ja ehdottomasti paljon kuvia.
Kiitos inspiroivasta blogistasi!

Susanna kirjoitti...

Kolme kotia on just hyvä. Kuitenkin teema niissä sama 🙂
Ihana blogi!

Unknown kirjoitti...

disfruto las tres casas me encanta tu trabajo

Anonyymi kirjoitti...

Hei,ekaa kertaa kommentoin. Ihanaa löytää täältä kiinnostavia koteja ja inspiraatiota. Selailen blogiasi puhelimella ja minusta vaan on kiva ja helppo seurata kuvia kun esität useamman kodin kerralla. Ei tarvi olla kokoajan klikkailemassa tai vaihtamassa sivua.

Kiitos kun jaksat pitää blogia! <3

Blogitekstisuositus

Tyylejä yhdistellen