perjantai 19. huhtikuuta 2019

Värikotipäivä

Kolme kotia - Three Homes

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäisen kunniaksi täältä löytyy tänään kolme kodin verran värikkäitä koteja, joista löytyy runsain mitoin väri-ideoita ja inspiraatiota.
Päivän ensimmäisessä kodissa on rohkeasti maalattu portaikko hauskasti keltaiseksi ja se muodostaa viereisen vaaleanpunaiseksi maalatun tilan kanssa kiinnostavan ja rohkean väriparin.  Betonilattia tuo tiloihin ehkä hieman "riisutun"oloisen tunnelman, mutta se muodostaa selkeiden pintojen ja värikkäiden yksityiskohtien kanssa hyvän kokonaisuuden.  Tässä kodissa on hyvin tarkkaan mietitty värimaailma - samat värit linkittyvät toisiinsa tilasta toiseen. Koti on hollantilaisen bloggaajan koti ja kuvasarjan jälkeen olevan linkin kautta pääsee tutkailemaan lisää kuvia tästä kodista ja miten se on ajan saatossa muokkaantunut.

Päivän toisesta kodista löytyy seiniltä kiinnostavia taideteoksia ja myös paljon perheen lasten piirroksia.  Sisustuksessa on yhdistelty tyylejä keskenään ja lopputulos on viihtyisä ja "konstailematon" koti.  Lapset on tämän kodin sisustusta mietittäessä otettu mukavasti huomioon: olohuoneesta löytyy kasa istuintyynyjä ja ruokailutilaan on järjestetty lapsille oma askartelu yms. paikka.  Yhdessä tekeminen ja oleminen on selkeästi ollut tavoitteena suunniteltaessa kodin sisustusta.

Kolmas päivän kodeista on tyylikäs ja tunnelmallinen maaseutukoti, jonka sisustuksessa kauniit vanhat huonekalut yhdistyvät uudempiin ja värikkäät modernit taideteokset toimivat kiinnostavina kontrasteina kodin eri tiloissa.  Kauniit vanhat puulattiat ja  rustiikkiset kattoparrut toimivat omana tunnelmaa ja tyyliä luovina elementteinä kodin sisustuksen kokonaisuudessa.


Koti 1 - Home 1


Lähde/Source and more information: Zilverblauw
Kuvat/Photos: Anki von Zilverblauw
via

Koti 2 - Home 2


Lähde/Source and more information: Boligmagasinet
Kuvat/Photos: Philippe Kress


Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: Sköna Hem
Kuvat/Photos: Madeleine Söder

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Modernia ja väriä

Kolme kotia - Three Homes Skandinaavista tyyliä ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/...