sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Valkoista tunnelmaa

Kolme kotia - Three Homes

Edellisen postauksen värikkäiden kotien jälkeen hieman rauhallisempaa värimaailmaa eli tänään esittelyssä kolme kaunista ja tunnelmallista kotia, joiden väripaletista löytyy lähinnä vain valkoinen väri.
Päivän ensimmäisessä kodissa tehostevärinä on sininen ja suosikkini tämän kodin tiloista on olohuone/ruokailutila. Se on tyylikäs ja rauhallisen kaunis kokonaisuus - tumma puulattia ja ikkunoiden ovien puitteet tuovat jämäkkyyttä vaaleaan ja yksiväriseen tilaan, kuten myös muutamat mustat yksityiskohdat. Sininen väri taasen raikastaa tilan värimaailman ja iso matto leveine raitoineen tuo eloa kokonaisuuteen. Täydellisesti loppuunharkitussa sisustuksessa vaanii aina tylsyyden vaara,  ja jo vain muutamalla pienellä kokonaisuudesta poikkeavalla yksityiskohdalla saadaan eloa ja persoonallista ilmettä kokonaisuuteen,  mutta kuten aina - kaikki tavallaan!

Päivän toisessa kodissa taas kalusteiden ruskeat puuosat tuovat kontrastia valkoisuuteen. Koti on sisustettu pääasiassa vanhoilla huonekaluilla. Oleskelutilaan on valittu sisalmatot ja ne tuovat modernina elementtinä kontrastia kokonaisuuteen. Matoilla on suuri vaikutus tilan ilmeeseen - tämäkin tila näyttäisi aivan toisenlaiselta värikkäillä ja kuviollisilla matoilla. Tämän kodin suosikkitilani on pieni ja tunnelmallinen makuuhuone paneloituine seinineen. Tämän tanskalaisen kodin kylpytilat löytyvät pienestä sivurakennuksesta.

Kolmas koti edustaa romanttista skandinaavista nykytyyliä värimaailmoineen ja kalusteineen. Tästä ruotsalaisesta kodista löytyy kaunis lasiveranta, jonne on sijoitettu vanha iso pirttipöytä eriparisine tuoleineen.
Yksi yhdistävä tekijä näissä kodeissa vielä on - kaikista löytyy samanlainen olohuoneen sohva.
Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Celia Dunn
   


Koti 2 - Home 2Lähde/Source and more information: Lilienhoff

Koti 3 - Home 3
Lähde/Source and more information: Expressen
Kuvat/Photos: Jonas Lundberg

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Viihtyisiä kesäkoteja

Kolme kotia - Three Homes Kesäisiä ja viihtyisiä vapaa-ajan koteja. Koti 1 - Home 1 ...