keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Moderneja koteja

Kolme kotia - Three Homes

Eilisen vintagepläjäyksen jälkeen palataan taas ruotuun ja tänään on vuorossa kolme moderniin tyyliin sisustettua kotia. Tässä listattuna omia huomioitani päivän kotien sisustuksista.

Ensimmäisen kodin tummaksi maalattu tiiliseinä luo hyvän taustan valkoisille kalusteille ja trendikkäälle kalanruotokuvioidulle lattialle.  Keittiön kiinnostavina yksityiskohtina toimivat seinäkalenteri, pieni valotaulu ja kullanväriset metalliset yksityiskohdat.  Keittiön sisustus on aika yllättävä suhteessa olohuoneen ja makuuhuoneen sisustuksiin, jotka ovat hyvinkin englantilaishenkisiä.

Päivän toisen modernisti sisustetun kodin olohuoneesta löytyy kaunis vanha tummaksi petsattu kasettikatto, seinäpanelointi ja näyttävä lattia, joka on tehty ilmeisesti vaneripaloista.  Kokonaisuus on persoonallinen ja tilaa hallitseva. Moderni vähäeleinen kalustus toimii kontrastina pinnoille ja rauhoittaa tilan visuaalista ilmettä.
Myös tämän kodin keittiössä on kullanväriset metalliset yksityiskohdat ja kalanruotokuvioinen lattia. Kaunis vihreä työtaso tuo tilaan väriä ja ilmettä.

Kolmannesta kodista löytyy tunnelmallisia makuuhuoneita trendikkäästi siniseksi maalatuilla seinäpinnoilla.  Hauskana ideana lastenhuoneesta löytyy vanha sohva, joka väritykseltään toimii kauniina yksityiskohtana tilassa.  Kylpyhuoneen vihreä laatoitus on myös kiinnostava yksityiskohta.
Portaikon tumma väritys ja arkkitehtooninen ilme tuovat näyttävyyttä alakerran oleskelutilaan. Ruokailutilan ison ruokapöydän ympärille mahtuu monta ruokailijaa ja seinälaatoitus tuo tilaan teollista ilmettä.


Koti 1 - Home 1Lähde/Source and more information: Ideal Home  
Kuvat/Photos: Colin Poole
Koti 2 - Home 2

Lähde/Source and more information: Bo Bedre
Kuvat/Photos: Andreas Mikkel Hansen
Koti 3 - Home 3

Lähde/Source and more information: Magnusson Mäkleri

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...