torstai 18. huhtikuuta 2019

Tyylikkäitä koteja

Kolme kotia - Three Homes

Tämän päivän tyylikkäät kodit ovat klassiseen ja moderniin tyyliin sisustettuja.
Ensimmäisen kodin sisustus koostuu erilaisista tyylielementeistä. Keittiön kullanvärinen työtaso, ruokailutilan valaisin, olohuoneen matto ja makuuhuoneen pompulapeitto ja tiiliseinä ovat kiinnostavia yksityiskohtia. Keittiön kultateema jatkuu keittiökaapin ovessa ja nupeissa sekä olohuoneen sohvapöydän materiaalilla.  Keittiön työtasolta löytyy erikoisempana ratkaisuna kaunis pöytävalaisin, kiinnostava idea sekin.

Toinen koti on täynnä kauniita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia ja värimaailma on todella rohkea, tasapainoinen, lämmin ja pehmeä - on todella upea koti sisustukseltaan ja varsinkin väritykseltään.  Kodin sisustuksen sininen väritys löytyy sohvan päälle sijoitetusta isokokoisesta maalauksesta. Se on taas hyvä esimerkki siitä, miten taide voi toimia sisustuksen värimaailman innoittajana ja miten yksi tehosteväri antaa sen kuuluisan viimeisen silauksensa kokonaisuuteen.

Kolmas koti sijaitsee todella erikoisen julkisivun takana ja kodista löytyy tyylikkäiden ja klassiseen tyyliin sisustettujen tilojen lisäksi mielenkiintoista modernia taidetta ja paljon marmoripintoja.



Koti 1 - Home 1






















Lähde/Source and more information: Fastighetsmäklarna











Koti 2 - Home 2















Lähde/Source and more information: PufikHomes 










Koti 3 - Home 3











Lähde/Source and more information: Ivan Eltoft Nielsen
Kuvat/Photos: Diakrit

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä