tiistai 23. huhtikuuta 2019

Ajan pysähdys

Kolme kotia - Three Homes

Kiinteistönvälittäjien sivuilla törmää aina silloin tällöin koteihin, joiden sisustuksessa ei vuosikymmeniin muuton/remontin tms jälkeen ole tapahtunut mitään muutoksia. Kodit ovatkin kiinnostavia aikamatkoja entisaikojen tyyleihin ja tunnelmaan. Jokin aika sitten netissä kiersi kuvasarja kodista, joka oli ollut asumattomana kymmeniä vuosia asukkaan muutettua toiseen maahan. Jostain syystä hän ei koskaan palannut takaisin ja koti oli löydettäessä edelleen siinä kunnossa mihin se oli jätetty.  Todella autenttinen kokonaisuus menneiltä ajoilta!

Usein näkee koteja, jotka ovat kalustettu täysin vaikkapa 50-60-lukujen tyyliin tai sitten koteja, jossa vanhaan on tuotu uusia elementtejä.
Uuden ja vanhan yhdistäminen on kiinnostava tapa sisustaa ja onko aina tarpeellistakaan uudistaa kaikkea? Omaan kotiini olen tarkoituksellisesti jättänyt merkkejä talon yli 50-vuotiaasta historiasta.

Mikäli joltain kanavalta tulee Kuka asuu täällä-ohjelman ruotsalainen Vem bor här-versio, se kannattaa katsoa.  Ohjelmassa esitellään aina silloin tällöin koteja, jotka ovat täysin johonkin menneiden aikojen tyyliin sisustettuja ja muutenkin todella hienoja ja persoonallisia koteja.

Tänään siis paluu menneisyyteen kolmen erilaisen kodin johdolla. Ja niinhän se on, että kaikki vanha ei ole kaunista ja kaikki uusi rumaa ja toisin päin!Koti 1 - Home 1


Lähde/Source and more information: Expressen
Kuvat/Photos: Mäklarhuset

Koti 2 - Home 2Lähde/Source and more information: Bjurfors
Koti 3 - Home 3


Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Jonas Spinnell

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Upea kuvavalikoima!

Blogitekstisuositus

Modernia ja väriä

Kolme kotia - Three Homes Skandinaavista tyyliä ja värikkäitä yksityiskohtia. Koti 1 - Home 1 Lähde/...