tiistai 16. huhtikuuta 2019

Valkoista ja rustiikkia

Kolme kotia - Three Homes

Päivän tyylikkäiden ja tunnelmallisten kotien sisustusten neutraaliin väripalettiin tuo kiinnostavuutta erilaisten materiaalien yhdistelyt sekä tilojen mielenkiintoiset yksityiskohdat.
Ensimmäisessä kodissa on todella tyylikäs ruokailutila upeine kattovalaisimineen ja keittiössä taas ruokailutilassa iso rottinkivarjostin metallipintaisen pöydän ja  tuolien erikoisten päällisten kanssa luo mielenkiintoisen ja näyttävän kokonaisuuden.  Hauska yksityiskohta on hallin seinälle tehty ja seinän väriseksi maalattu kollaasi kuten myös rappujen valaisinratkaisu, joka tuo yksinkertaiseen ja selkeään tilaan näyttävyyttä ja täyttää samalla mainiosti korkeaa tilaa.
Toisen kodin keittiön välitilaan on laattojen sijaan asennettu kullanvärinen metallilevy. Puunväriset kaapistot on yhdistetty taustalevyyn kullanvärisillä vetonupeilla.  Ajatuksen tasolla idea tuntuu todella erikoiselta, mutta lopputulos on kuitenkin todella onnistunut.
Makuuhuoneesta löytyy upea rustiikkinen kiviseinä.
Kolmannessa kodissa on todella oleskeluun kutsuva olohuone ja siellä hyvänä ideana kiinteät kirjahyllyt (sellaiset löytyvät myös päivän muista kodeista) ja kiinnostavana yksityiskohtana pienet rustiikkiset sohvapöydät.  Tästä kodista löytyy monta kaunista mattoa.


Koti 1 - Home 1























Lähde/Source and more information: Rue
Kuvat/Photos: Raquel Langworthy









Koti 2 - Home 2














Lähde/Source and more information: Riverside House
via 









Koti 3 - Home 3




















Lähde/Source and more information: Rue
Kuvat/Photos: Alec Hemer

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Jännä valinta tuollainen metallinen ohutlevy laattojen sijaan, en ollut tullut ajatelleeksi sellaista vaihtoehtoa! Itsellä olisi haaveena tehdä pientä pintaremonttia ja uudistaa koko asunnon sisustusta, joten kiva saada inspiraatiota tällaisista jutuista. Tuo rustiikkinen kiviseinä on myös ihana.

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä