lauantai 24. tammikuuta 2015

Värejä, mielenkiintoinen keittiö ja puupintoja

Koti myytävänä Ruotsissa - A Home for Sale in SwedenTämän tukholmalaisen kodin seiniltä löytyy reippaasti värejä.  Rohkeat värivalinnat yhdistettynä vanhoihin huonekaluihin tuovat tähän kotiin menneen maailman tunnelmaa.

A colorful vintage home in Stockholm.


Koti Italiassa - A Home in Italy

Home Adore


En ole aiemmin törmännyt kaksikerroksiseen keittiöön, mutta tästä kodista sellainen löytyy. Keittiön parvelta löytyy runsain mitoin säilytystilaa.  Kalusteiden rustiikkiset puupinnat ja kaunis puulattia luovat mielenkiintoisen kontrastin teräksisten keittiökoneiden kanssa, kuten myös Eero Saarisen Tulppaani ruokailuryhmä.


An interesting two-storey kitchen.Koti myytävänä Ruotsissa - A Home for Sale in Sweden

Stadshem


Tämän kodin sisustuksen punaisena lankana on käsittelemättömät puupinnat ja -kalusteet. Keittiön kalustamisessa on hylätty totutut ratkaisut ja kaapistojen sijaan käytetty varastohyllyjä. Ensimmäisen kodin keittiöstä löytyy samantapainen ratkaisu.

Untreated wooden surfaces and beautiful floors.

Ripustusideoita - Hanging Ideas

Formbruket Kuvat: Joen Dittmer
viaSkandiLiving
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta blogista,jonka löysin viime syksynä. Ihmettelen, kuinka sinulla on joka päivä monta kotia esittelyssä, hurja urakka! Erityisesti pidän siitä, että esittelet hyvin erilaisia koteja. Mutta eikö Eero, joka on suunnitellut Tulppaani pöydät ja tuolit ole Saarinen?

angie kirjoitti...

Rakastan vanhoja kaakeliuuni toinen kuva !!!kaunis viikonloppu haluaa Angie

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Anonyymi: On tässä aikamoinen urakka, mutta hauska sellainen:) Kiitos korjauksesta, näin se on. Googletin kyllä ja tarkistin asian, mutta näköjään meni kuitenkin väärin:( Ei pitäisi tehdä näitä juttuja keskellä yötä... Rauhaisaa sunnuntaita ja mukava kun löysit tänne!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Angie: Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä