maanantai 5. tammikuuta 2015

Ruotsalaisia koteja

Kolme kotia myytävänä Ruotsissa - Three Homes for Sale in Sweden 

Sehän on jo moneen kertaan todettu, että ruotsalaiset ne osaavat sisustaa, mutta myös tuunata kodit houkuttelevan näköiseksi myynti-ilmoituksiin. Tälle päivälle löytyi kolme hyvää esimerkkiä asiasta.  


Fastighetsbyrån


Tämän kodin juttuna ovat rohkeat värivalinnat, tosin lastenhuoneen tapettivalinta on hieman erikoinen sekä keittiön valaisinratkaisut.


Tämän kodin valkoiset pinnat taas tuovat värikkäät yksityiskohdat hyvin esille. Olohuoneen seinälle on kerätty kuvat hauskaan asetelmaan.

Tämän kolmannen pienen kodin olohuoneeseen on luotu hauskasti talvista tunnelmaa, keittiöön tuotu väriä tapetoimalla välitila kuviotapetilla ja eteisen seinään on jätetty katseenvangitsijaksi vanhaa tiiliseinää pieni pätkä esille. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja on! Olen pannut merkille, että 98% ssa näistä stailatuista ruotsalaiskodeista puuttuu verhot. Onko vaan stailauskikka vai maan tapa?

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei anonyymi! Ovat hienoja, tuollaisissa kodeissa kelpaisi asustella. Mielenkiintoinen tuo sinun verhohuomiosi. En ole itse hoksannut tuota asiaa lainkaan, enkä ole koskaan ajatellut tai kiinnittänyt huomioita, että Ruotsissa ei käytettäisi verhoja. Täytyy alkaa tarkkailla tilannetta tästä lähtien ihan toisella silmällä:):)

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä