keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Modernia, värikästä ja rustiikkia

Koti Hollannissa - A Home in The Netherlands

Vtwonen


Tämä koti sijaitsee Hollannissa ja on sisustettu uutta ja vanhaa yhdistellen. Keittiön betonilattiat ja vanhat puiset seinäpinnat muodostavat mielenkiintoisen yhdistelmän modernien keittiökalusteiden kanssa. Olohuoneessa on kaunis puulattia.  Kylpyhuoneeseen on valittu materiaaliksi puun lisäksi betoni.

A modern rustic home with concrete, wood and mix of old and new.
Kuvat: James Stokes
Koti Espanjassa - A Home in SpainTähän moderniin kotiin on tuotu rustiikkisia ja värikkäitä yksityiskohtia. Vanhoista ovista tehdyt liukuovet tuovat mielenkiintoa ja kontrastia olohuoneen yleisilmeeseen. Kylpyhuoneen seinät on päällystetty kauniin kuvin ja altaan ympärille on tehty hauska puinen kehys.


A modern home with colorful and rustic details.Koti Yhdysvalloissa - A Home in USATämän New Yorkissa sijaitsevan loft-kodin juttu on vanhoilla laudoilla päällystetty kaunis päätyseinä. Kahden kerroksen korkuisena se hallitsee koko pienen kodin sisustusta.
Koti on sisustettu vanhoilla huonekaluilla ja valaistus on hoidettu kätevästi valaisinsarjoilla.  Hauskoina yksityiskohtina on lisäksi olohuoneen seinälle kerätty kokoelma koirien muotokuvista ja taidekirjojen sivuilla päällystetty seinä. Ruutuparkettilattia on maalttu valkoiseksi ja parketin kuviointi tuo omaa mielenkiintoa tilaan.

Old furniture and a beautiful wooden wall.
Kuvat: Tamara Gavin

Ei kommentteja:

Blogitekstisuositus

Väriä ja persoonallista ilmettä