perjantai 26. lokakuuta 2012

Valkoista ja väriä

Pari kotia Englannista, pari persoonallista tanskalaista kotia, uudesta vanha koti Amerikasta, myytävä koti Ruotsista ja jokaisen pienen koiran omistajan täytyy hankkia-sohva ovat tänään tarjoamassa insipiraatiota ja ideoita.

Tiloja kuvauksiin

1st Option vuokraa koteja ja tiloja erilaisia kuvauksia varten.  Tässä pari mielenkiintoista kohdetta heidän listoiltaan.

1 st Option hires locations for stills photography, tv and filming.  Here are two interesting locations.


Kaksi kotia

Tanskalaisesta Femina lehdestä mielenkiintoisia koteja.

From the Danish Femina magazine two interesting homes.

Kuvat: Bjarni B. Jacobsen


Vaaleaa ja yksinkertaista

Vaalein värein ja minimalistisesti sisustettu koti.  Kodin muutoksen ideana oli tehdä uudesta vanhan näköistä. Lisää tästä kodista voi lukea The Little House That Could -blogista.

Light and minimalistic decorated home.  More of this home from the The Little House That Could-blog.
 via/via


Koti myytävänä

Ruotsalaisen kiinteistönvälittäjän Erik Olssonin listalta kauniin vaalea koti.  Tämä koti taitaa olla tosin jo myyty, en ainakaan löytänyt tätä sieltä enää.  

The Swedish real estate agent Erik Olsson is selling this house.  Or was?- I did't find this home from the site.


Sohva koirankopilla

Korealaisen suunnittelijan Seungji Munin mainio sohvaidea.

The Dog House Sofa, designed by the Korean Seungji Mun.


 via

10 kommenttia:

Poppy kirjoitti...

Koirasohva on ihan mahtava idea, kompromissi ikuiseen kysymykseen saako koira tulla sohvalle vai ei. Jos siis koira tyytyy olemaan kopissa! Luulisin niin, sillä tuntemani koirat tykkäisivät pesämäisyydestä, jossa on onnistuttu hyvin.

heta kirjoitti...

Aivan hykerryttävän ihana tuo koirankoppisohva! Toimisikohan kissoillakin? ;)

Maaritti kirjoitti...

Hei! Upeita insipiraatio kuvia taas täällä :-)
Tuo koirasohva on mainio idea, mutta tuon jos haluaisin niin nahkaisena versiona........nyt on nimittäin karvanlähtöaika ja nahkasohva on aivan verraton koiran oleskeluun. Lapsiperheessä kuin eläimiäkin ajatellen se on osoittautunut parhaaksi vaihtoehdoksi puhtaanapidon kannalta ja mitä vanhemmaksi laadukas sohva kuluu sen kauniimpi se on.

MS Ordinary kirjoitti...

Erityisen kivoja nuo tanskalaiset kodit! Ja voi mikä sohva! Luulen, että meidän hurtat tykkäisi tuollaisesta kovasti, koska he tykkäävät kaivautua kaikenlaisiin koloihin. Peiton alle, vaatekaappiin, eteisen vaatesäilytystilaan takkien alle...

Suvi kirjoitti...

Loistava tuo sohvaidea lemmikeille.

Blogisi on aivan mielettömän upea, hyvin persoonallisia valokuvia tulvillaan <3 Monet poikkeaa omasta tyylistäni ja etenkin suppeasta värimaailmastani, mutta rakastan niitä silti ja asiakkaita varten yritän inspiroitua ;)

Ei tarvitse ostaa enää ollenkaan sisustuslehtiä, kun tulee vaan tänne sinun blogiisi visiitille.

Kiitos ihanasta blogistasi <3

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Poppy: Oikeassa olet sohvalle pääsemisen suhteen ja tuo olisi todella hyvä kompomissi. Meillä saavat koirat olla sohvalla ja sohvat ovat sitten sen näköisiä...Saan päälliset puhtaaksi vain tahranpoistoaineella.
Uskon, että meidän koirat viihtyisivät mainiosti pienessä kopissa - varsinkin jos sinne laittaisi vielä pehmoisen peiton lisäksi. Kääppärimme Leni haluaa aina nukkua peiton alla.

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Heta: Toimisi varmasti. Kissoille voisi olla vielä hyvä juttu, jos aukko olisi peitetty levyllä ja siinä vain pieni kulkuaukko sisälle.
Näin juuri kissoille tarkoitetun sisältä pehmustetun ja molemmista päistä auki olevan putkilon joka ripustetaan patteriin kiinni:) Ihanan lämmin paikka:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Maaritti: Tai sitten koirankarvojen värinen kangaspäällinen, jossa karvat eivät näy..:) Nahka on tietysti mainio ratkaisu ja hyvä nahka vain paranee vanhetessaan. Kynnenjäljet tietysti ovat yksi ongelma.
Karvanlähtö se on aina ongelmana meilläkin - russeli Hugollamme tuntuu olevan se jatkuvasti menossa, enemmän tai vähemmän...:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

MS Ordinary: Tanskalaiset sisustavat kotejaan mukavan rennolla otteella. Ei ihme, että tanskalaiset sisustustuotteita myyvät yritykset ovat kovasti suosiossa nykyään.
Olen ajatellut rakentaa meidän kääppäri Lenillemme jonkun pienen kopin yösijaksi. Nyt nukkuu öisin koiranpedissä peiton alla. Ainoa ongelma on se, että öisin saattaa vaatia peiton uudelleen asettelua monta kertaa:( On niin sitkeä neitokainen, että en ole jaksanut vielä ainakaan kouluttaa pois tuosta tavasta. Tietäisi monta unetonta yötä...

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Suvi: Kiitos:D:D

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...