lauantai 6. lokakuuta 2012

Koteja ja keittiöitä

Tänään on tarjolla kiinnostavia koteja ja keittiöideoita. Toivottavasti nämä monen aiheen jutut eivät ole teidän mielestänne liian pitkiä! 


Koti maailmalla

Tämä koti löytyy valokuvaaja Evelyn Müllerin blogista.  Talon omistaja matkustelee paljon ja kotiin on kertynyt kaikenlaisia muistoja näiltä matkoilta.  Tässä kodissa huomioni kiinnittyi erityisesti todella kauniisiin kylpyhuoneen seinäkaakeleihin.  

An interesting home from photographer Evelyn Müller's blog.
Keittiöunelmia

Värikkäästä tunnelmasta siirrytään sujuvasti valkoisiin keittiöihin. Valkoinen on minun mielestäni hyvä värivalinta keittiön kaapistoihin, sillä valkoiseen ei kovin helposti kyllästy ja siihen on helppo yhdistää mitä väriä tahansa. Nämä keittiöt löytyvät House to Home-lehden sivuilta.  

White kitchens from the House to Home magazine.

Ei varmaan ollut sisustajalla tarkoitus, mutta tulee vain mieleen, että mitähän noista lampuista oikein tippuu, kun on pitänyt laittaa oikein kulhot alle...
Asuntokauppaa


Tässä kaksi Ruotsissa sijaitsevaa ja myytävänä olevaa kotia.  Ensimmäistä asuntoa myy Alvhem Mäkleri ja toista kotia taas Bolaget.  Ensimmäisen kodin keittiön lattia on hieno, samaten kylpyhuoneessa on mielenkiintoinen kuviolaatta. Toinen koti on taas hauskasti ja värikkäästi sisustettu.

Two stylish homes from Sweden. The first home is from the Swedish real estate agent Alvhem Mäkleri and the second home from the Bolaget.Toinen koti
Paljon puuta

Uusimmassa Covet Garden-lehdessä esitellään tämä koti.   Puu on selvästi ollut tärkeässä osassa kodin sisustusvalinnoissa.  Olohuoneen seinällä on kyllä aika erikoinen puumöhkäle.

A home decorated with lot of wood from the Covet Garden magazine. Kuvat: Jodi Pudge


Lisää keittiöitä (ja puuta)

Tyylikkäitä tanskalaisen Kobenhavns Mobelsnedkerin rakentamia keittiöitä.  Korkeat kaapit ovat erinomaisia keittiössä, ne eivät tosin saa olla kovin syviä, sillä tavaroita on hankala kaivella hyllyjen perältä.  Omassa keittiössäni on 40 cm syvä ja 80 cm leveä kaappi kuivaruoka-aineille.  Sieltä löytää helposti etsimänsä ja sinne mahtuu lisäksi todella paljon.

Kobenhavns Mobelsnedkerin has build these modern and stylish kitchens.


Päivän kevennys

Eipä uskoisi, että kyseessä on laattalattia!  Lattia on espanjalaisen Vivesin Faro-sarjan erivärisistä laatoista koottu laattia.  Aikamoisen värikäs lattia, itse laittaisin nämä mielummin ehkä seinälle.

This floor is really made from tiles!  The tiles comes from the Spanish company Vives.6 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Oliko tämä tarkkaavaisuustesti :) ?
Tuli tunne, että hei, täällä olen visiteerannut aiemminkin....tuo kirjava koti olikin jo aiemmin syksyllä hieman vähemmillä kuvilla. Sen verran erikoinen, että sattui jäämään mieleen :)

Taas löytyi koti, jossa voisi itse erinomaisen hyvin viihtyä - tuo vaalea koti kakluuneineen ja ruudullisine keittiön lattioineen!
Ja ehkä hieman lähempänä "todellisuutta" kuin se taannoinen Paola Navonen koti...mikä oli hurmaava sekin!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Pepi!

Heh- ei ollu testi:D
Käyn niin paljon juttuja läpi päivittäin, että varmasti tapahtuu tuplajulkaisuja kuvista. Joskus kun käyn katselemassa vanhoja postauksiani, en muista ollenkaan niitä..toiset kuvat jäävät paremmin mieleen kuin toiset. Ja onhan näitä postauksia jo aika monta kertynyt tähän mennessä:):) Mutta tätä kotia en kyllä muista laittaneeni, pitääpi tarkistaa:)

Löysin juuri kuvia, joista olen tehnyt jo postauksen. Kesti vähän aikaa vain muistaa se. Saa nähdä laitanko niitä, tarkistan vain ensin, koska ne ovat viimeksi olleet.

Ruudullinen lattia kiinnitti minun huomioini ihan ensimmäisenä tuossa kodissa. Hyvä idea kun lautalattiaan on maalattu vain valkoiset ruudut. On paljon "kevyemmän" näköinen.
Oma kotini on myös aika valkoinen, väriä käytän yksityiskohdissa. Tosin valkoisuus on osittain kompromissikin - vosin kyllä tapetoida kaikki seinät kauniilla ja värikkäillä tapeteilla.

Paola Navonen sisustama koti oli kyllä erikoinen. Hänen sisustamiinsa koteihin törmäilee nykyään aika usein.

Mukavaa viikonloppua!

Mamma A. kirjoitti...

Tuo värikäs lattia on UPEA!Itse ehkä haluasin maton tuolla kuviolla väreillä.Voisi välillä vaihtaa hillitympään:)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Mamma A: Mattona olisikin hyvä:) Lattiana aivan liian levoton ja hallitseva.

Pepi kirjoitti...

Tuskinpa minäkään muuten olisin huomannut koko asiaa, mutta siitä oli niin vähän aikaa (oliko väriä elämään yms.) ja se oli niin erikoinen koti :D

Tästä on muuten tullut yksi suosikkiblogeistani - ja tykkään siitä, että teet päivityksiä näin tiiviiseen tahtiin!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Pepi!

Toiset kuvat jäävät mieleen paremmin kuin toiset:) Blogissani on jo niin paljon kuvia, että ilmainen tilani loppui jo jokin aika sitten. Nyt voin taas julkaista kuvia huoletta, tilaa löytyy taas muutamaksi vuodeksi:)

Kiva juttu, että pidät tästä blogista! Tästä blogijutusta on tullut jonkinlainen elämäntapa näiden vuosien aikana:) Yritän kyllä vähentää koneen ääressä istumista koko ajan, mutta aika huonolla onnella:( Olen lapsesta asti nauttinut kauniiden ja mielenkiintoisten kuvien katselusta ja se nyt vain tuntuu jatkuvan:D

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...