perjantai 19. lokakuuta 2012

Puuta ja muuta

Tälle päivälle löytyi todella kaunis ja minimalistiseen tyyliin sisustettu koti, yksi "äijämeiningillä" sisustettu yksiö, vintagehuonekaluilla sisustettu talo ja lopuksi vielä tekstiili/tapettisuunnittelijan portfoliolöytöjä. Lisäksi kuvia muotisuunnittelijan IKEA:lle suunnittelemasta tuolista.  Päivän kevennyksen hankintaidea ilahduttaisi varmasti sen saajia...Mukavia katseluhetkiä!

Puutalo
Sisustamisen lisäksi minua on aina kiinnostanut arkkitehtuuri ja seurailenkin alaa muutamien mainioiden blogien välityksellä.  Tässä seuraamastani  Arch Daily-blogista kaunis Pirates Bay House -niminen rakennus. Se sijaitsee Melbournessa, Australiassa ja on O'Connor and Houle Architecture-toimiston suunnittelema.

O'Connor and Houle Architecture has designed this beautiful Pirates Bay House located in Melbourne, Australia.   The house is presented in Arch Daily -blog.

Kuvat: Earl Carter

Iso yksiö

Tässä mennään taas ihan toisenlaisiin tunnelmiin kuin edellisessä kodissa. Espanjalaisesta Indoors-blogista löytyi tämä boheemisti sisustettu iso yksiö.

This one-room apartment is presented in the Indoors-blog.
 Kuvat: ADRIÀ CAÑAMERAS


Nahkasohvia

Tässä mielenkiintoinen Santa Monicassa sijaitseva vintage-koti Old Brand New-blogista.

An interesting home from the Old Brand New-blog.

Maailman hienoin nojatuoli

Näin IKEA markkinoi tätä ruotsalaisen muotisuunnittelijan Helena Hörstedin tuunaamaa vanhaa IKEA Poäng nojatuolia.  Helenan käsittelyssä vanhasta tuolista syntyi todella uniikkia taidetta.  Materiaalina käytetiin IKEA:n mustaa AINA pellavakangasta.
Tärkeänä viestinä tässä projektissa on se, että antamalla uuden elämän ja mahdollisuuden vanhoille asioille, hiilijalanjälki jää pienemmäksi eli tuunamalla ja kierrättämällä uutta ilmettä kotiin.
Tuoliprojekti on osa Ecoration projektia, jossa IKEA ja Maailman luonnonsuojelusäätiö WWF:n yhteistyössä pohtivat kuinka me kaikki voisimme elää ekoystävällisempää elämää kotona.  
Tämä tuoli myydään huutokaupassa ja linkki sinne löytyy IKEA Livet hemma sivulta. Huutokauppa päättyy 21.10.12
Lisätietoa Ecoration kampanjasta löytyy täältä.

IKEA calls this old IKEA Poäng chair for The Earth's finest armchair. This armchair has been created by Helena Hörstedt, one of Sweden's most renowned and  award-winning fashion designers.  Helena turned an old chair onto a unique object of art, that comes with an important message: giving new life to old thing contributes to a reduced environmental footprint.
This project is part of Ecoration, a collaboration between IKEA and Worls Wildlife Fund WWF focusing on how we can all live a more sustainable life at home.
This chair will be sold at auction. More information and link to the auction on IKEA.se/livethemma.


Portfolio löytöjä

Los Angelesissa vaikuttavan englantilaisen suunnittelijan Kathryn M.Irelandin huonekaluja, tekstiilejä, tapetteja muuta sisustustavaraa.

Los Angeles based designer Kathryn M. Irelands furniture, fabrics, wallpapers and decor.Päivän kevennys

Kanoille koti Neiman Marcusilta.  Hinta $100,000. 

Hen mini farm from Neiman Marcus. Price $100,000.

2 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

:D tuolta TÄYTYY tulla onnellisten kanojen munia!!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Pepi: Ei voi mietenkään tulla mitään muunlaisia:D:D
Olemme itse miettineet, että ottaisimme kanoja ja aloin suunnitella hauskaa, virikkeellistä ja värikästä kanakoppia. Mutta minulle ei olisi tullut unissakaan mieleen sisustaa sitä tauluilla, kristallikruunuilla ja muilla tilpehööreillä...:)
Kyselin paikalliselta isännältä, jolla on kanala, kanakopeista ja arvaa pitikö minua hieman outona, kun kerroin kanakoppi-ideoistani:)
Meillä syödään onnellisten kanojen munia, tulevat tuosta muutaman kilometrin päästä:) Hauskaa kun ovat erikokoisia ja -värisiä:)

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...