maanantai 29. lokakuuta 2012

Tummaa ja vaaleaa

Viikko alkaa aika monenlaisin tunnelmin: tarjolla on tummin ja maanläheisin värein sisustettu koti, vintagekoti, maalaisromanttista tunnelmaa henkivä koti ja mielenkiintoisin yksityiskohdin sisustettu moderni koti.
Kiitokset vielä kaikille Gloria Blog Awards 2012 äänestäneille.  Tänä vuonna ei onni suosinut Keltaista taloa rannalla.  Parhaimmaksi blogiksi valittiin Parolan asema ja lukijoiden suosikkisisustusblogiksi Kotipalapeli. Onnittelut voittajille!

Tyylikäs koti

AT Casa-lehdessä esitelty tummilla sävyillä sisustettu koti Hollannista
 
A Dutch home decorated with dark shades from the AT Casa magazine.
 













 


Kuvat:Morten Holtum



Vaaleita pintoja

Tässä ruotsalaisessa kodissa maalattiin seinäpinnat valkoiseksi ja koti sisustettiin vanhoilla tavaroilla ja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla.
 
This swedish home is decorated with interesting details.
 















 

Syystunnelmaa

Tässä toisessakin kodissa on taustana vaaleat pinnat ja kodin tunnelma syntyy vanhoista huonekaluista, sisustusesineistä ja kauniista yksityiskohdista.
 
This home is full of beautiful details.
 

 





via/via


Moderni koti

Melbournelaisparin tyylikkäästi ja mielenkiintoisesti sisustettu koti.

A modern home from Melbourne, Australia.
 


 


 







Kuvat: Sean Fennessy

Päivän kevennys

Hauskoja Samuel Treindlin suunnittelemia oksista tehtyjä huonekaluja ja valaisimia.

Interesting works by Samuel Treindl.

4 kommenttia:

Susanna Tamminen kirjoitti...

Ihania kuvia. Jotenkin olen itsekin siirtymässä tummempiin sävyihin tai ainakin värikkäisiin. Ehkä täysin valkoista sisustusta on ollut jo niin kauan, vaihtelu virkistää :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Susanna T.: Tuo tumma koti oli todella tyylikäs, itse en ehkä ihan noin tummassa värimaailmassa viihtyisi, mutta värejä pitää kuitenkin olla:) Valkoinen sisustus on kuitenkin siitä hyvä, että siihen on helppo lisätä värejä tekstiileillä jne.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on nii-in ihana ja inspiroiva. Tykkään sen monipuolisuudesta ja runsaista kuvista. Kyllä tää on ihan paras sisustusblogi!
Minulla oli valkoinen sisustuskausi kultaisella 80-luvulla. Se on nyt niin ohi. Mustaa tai tummanruskeaa ja värejä, ihan pieni raikas valkea. Ja keltaista sekä vihreää. Yhä mietin miten kirjahyllyseinään saisi vähän vaihtelua: kirjat kun on pakko pitää jonkinlaisessa järjestyksessä että löytää helposti.
Kiitos ihanasta blogista, tää on kuin kynttilä syksyn hämärissä illoissa.
Yst. terv. Saila

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Saila: Kiitos:D Täällä on kyllä laidasta laitaan kuvia, pääasia valitessani kuvia on, että niistä löytää aina jotain ideaa tai ne ovat vain kauniita katsella:)
Hankimme exäni kanssa ensimmäiseen kotiimme 80-luvun alussa paljon mustia kalusteita ja sinisen sohvakaluston. Muutimme sitten vanhaan taloon ja ne eivät sopineet sinne enää ollenkaan. Onneksi pääsin niistä sitten jossain vaiheessa eroon:) Nyt minulla on uudessa kodissani paljon valkoista ja iloisia väriläiskiä.
Voisiko sen kirjahyllyn taustaseinän maalata tai tapetoida tms?

Blogitekstisuositus

Rustiikkia tunnelmantuojana

Kolme kotia - Three Homes Päivän kotien tunnelmaluojina toimivat rustiikkiset ja värikkäät yksityiskohdat. Koti 1 - Home 1 ...