torstai 18. elokuuta 2011

Väriä sisustustavaroilla

Sateiselle torstaille väri-iloa Anthropologien sisustustavaroilla. Nämä värikkäät ja persoonalliset tuotteet saavat ainakin minut hyvälle tuulelle. Anthropologiella on täysin oma tyylinsä sisustustuotteissa. Uutuuksiin tutustuessani mietin kyllä aina välillä mennäänkö hyvän maun rajamailla. Minun väri- ja kuviomaailmani ne eivät aina istuneet. Kauneus on toki katsojan silmissä - näinhän se on!

Ainoana ei-värillisenä asiana valitsin kuvakoosteeseen mukaan valkoisen possuteepannun. Huumori ei nimittäin ole koskaan pahitteeksi sisustamisessa. Tässä kannussa olisi mukava valmistaa kylminä ja pimeinä syys- ja talviaamuina/iltoina kunnon teetä. Tosin kannun hinnan nähtyäni, kaikki tuo jäi vain haaveeksi - yli 200 euron hinta jäähdytti kyllä kaikki idylliset haavekuvani! Tyydyn siis edelleen lempiteeni, Clipperin teepusseihin:)
Koristetyynyt olivat jotenkin "hysteerisiä" - tupsukoristeita tupsahtelee vähän sieltä ja täältä. Hauskoja silti:)
Ja ruusumatto oli tietysti aivan ihana...Hauska idea oli ripustaa se seinälle - sieltähän se näkyy paremmin kuin lattialta.

Interesting items from the Anthropologie.


2 kommenttia:

hong kong property kirjoitti...

the designs look really nice~

Nimetön kirjoitti...

Hei, mukavaa että blogisi on jälleen aktivoitunut! Laadukkaita sisustuspostauksiasi on kiinnostava ja innostava lueskella.

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...