tiistai 30. elokuuta 2011

Kaunista kotiin Saksanmaalta

Suosikkinettikauppani, Car Möbelin, syksyn kauniita uutuustuotteita. Sohvat, varsinkin ensimmäisen rivin, ovat aivan ihania. Tämäntyyppisiä näkee nyt siellä täällä. Ei muuta kuin vanhat perintösohvat uuteen kuosiin ja tunnelmantuojiksi olohuoneeseen tms. tilaan. Itse suosin löhösohvia, mutta jos olisi tilaa, yrittäisin sijoittaa tällaisen sohvan johonkin silmäniloksi.

Matto on tietenkin kerrassaan mainio. Käytännöllisyydestä ja puhtaanapidon helppudesta en tiedä, mutta muuten on aivan ihana ja värikäs katseenvangitsija. Miinuksena ehkä se, että pompuloiden päällä voi olla hieman hankala kävellä tai esim. sijoittaa huonekaluja tuohon päälle. Pienemmän voisi pistää vaikkapa seinälle väriä ja hyvää tuulta tuomaan.
Kauneusnäkökohdat kiilaavat nyt kuitenkin tässä tapauksessa kaiken muun edelle - joskus voi unohtaa käytännöllisyyden ja tehokkuuden mantrat ja hankkia jotain ihan vain silmäniloksi kotiinsa ja silläkin uhalla, että jupisee ja manailee sitten mattolaiturilla hankintaansa:)

Beautiful items and furniture from the German Car Möbel.

2 kommenttia:

PirjoSofia kirjoitti...

Tuoltahan löytyi kivoja juttuja, mm: valaisimia - ne on nyt vähän hakusassa tulevaan uuteen köökkiin. Tuolta löytyi mm. House Doctorin ja Madame Stoltzin, mitkä silmää miellyttää :-). Jos on vinkkejä industrial-tyyppisistä valaisimista, mielelläni kuulen ? ja mitä edukkaampia, sen mukavempaa tietty :-)...

Sarthak kirjoitti...

the flowery rug is so beautiful ! i feel like putting it up the wall rather than the floor !

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...