keskiviikko 17. elokuuta 2011

Modernimpaa sisustusta

Keskiviikolle hieman modernia sisustamista. Tässä mielestäni hyviä esimerkkejä West Elmin valikoimista. Nykyään yhdistellään ruokapöydän ympärille erilaisia tuoleja tai tuolien ja penkkien yhdistelmiä. West Elmin ehdotuksissa pöydän ympärille voidaan sijoittaa sohvakalusto tai sitten pehmustetut tuolit yhdistetttynä penkkiin. On todella kutsuvan ja viihtyisän näköistä, toinen asia on sitten kuinka mukava on istua sohvalla syömässä? Hyvän etäisyyden saanti ruokapöytään on hieman hankalampi sohvan huonomman liikuteltavuuden takia.
Itsellä oli joskus vanha puutarhasohva tuolien lisäksi keittiössä. Se toimi ihan hyvin, sohva oli suhteellisen kevyt siirreltävä, tosin vanha ja vuosia pihalla patinoitunut ja aika hutera, joten siirsin sen muihin tehtäviin sitten jossain vaiheessa:) Periaatteessa oli ihan hyvä juttu kuitenkin - sai mukavan istuma/löhöpaikan keittiöön.

Interesting interiors from the West Elm.


1 kommentti:

PirjoSofia kirjoitti...

Kivoja linkkejä ja vinkkejä sinulla :-) ! Äskettäin löysin blogisi, ja siitä lähtien olen käynyt vierailulla - korkea aika kiittää :-) !

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...