maanantai 8. elokuuta 2011

Väriä sisustukseen

Ada and Darcyn punainen päiväpeitto on enemmän kuin ihana!! Kauniita ovat myös värikkäätlampunvarjostimet ja tyynyt ja erityisen mielenkiintoinen on maisematyyny.

Punainen koiranpeti sopisi väritykseltään täysin olohuoneeseemme ja on muutenkin kuvioltaan hauska. Tosin epäilen, ettei se kelpaisi koiraneidillemme; ostin kesällä vastaavanlaisen koiranpedin Ohlsonilta ja se on tähän mennessä kelvannut vain lelujen säilytyspaikaksi ja onpa se taidettu merkitäkin muutaman kerran... Nykyinen yönukkumapaikka on kiireellä ostettu ja oli pikkuisen liian pieni. Suunnitteilla on rakentaa kunnon koiranpeti katoksineen yönukkumapaikaksi. Neiti nimittäin nukkuu osittain yönsä peiton alla. Ja joka kerta kun haluaa takaisin peiton alle, herättää minut nostamaan peiton reunaa (nukkuu sänkyni vieressä)...Jos en ole paikalla, puuhastelee ja puhisee itse niin kauan, että se onnistuu. Kuulostaako hemmotellulle koiralle:)


Leni tahtoo peiton alle:)

Beautiful textiles and items from the ada & darcy company. The red rosette quilt is just adorable!


1 kommentti:

Leena Lumi kirjoitti...

Me hankittiin meidän vanhalle novascotiannoutajalle runkopatjavuode, josta madalsimme jalat, sillä Hänen Majesteettinsa eli Olga ei saa nivelrikon takia hyppiä. Sen lisäksi on erilaisia versioita kaupoista, mutta ne palvelelvat parhaiten isolla partsillamme, jossa koiruus viihtyy vielä ja siitä on ovi aina auki olkkariin. Saatame jonain yönä herätä lepakoihin...

Blogitekstisuositus

Ranskalaisia koteja

Kolme kotia - Three Homes Tyylikkäitä koteja Ranskasta. Koti 1 - Home 1 ...