maanantai 10. toukokuuta 2021

Vanhanajan tunnelmaa

Kolme kotia - Three Homes

Tunnelmallisia sisustuksia ja tiloja.Koti 1 - Home 1


Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Lina Östling
Stailaus/Styling: Rydmans Hem
Koti 2 - Home 2


Lähde/Source and more information: Sköna Hem
Kuvat/Photos: Jonas Lundberg
Koti 3 - Home 3

Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Lina Östling
Stailaus/Styling: Rydmans Hem

3 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Oijoi! Huomaan kaivanneeni talojasi. Kodissa 1) on niin paljon ihania juttuja; esimerkiksi se suloinen pikkuruinen piianpeili!! Yövyin viikonloppuna 1840-luvun rakennuksessa, jonka sisustaisin suunnilleen noin, jos saisin päättää. Kodissa 3) on ihana kakluuni, kauniita kuvia, KUKKIA (taisi olla kaikissa muissakin) joihin silmät iskostuvat nyt magneettisesti. Mutta koti 1 miellytti eniten. :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!

Tässä oli pieni paussi näiden postausten kanssa - aivan liikaa muita hommia!
Ensimmäinen ja viimeinen talo olivat aivan ihania! Toisen kodin omistajat olivat kunnostamassa tontilla aiemmin sijainnutta taloa, mutta oli ollut sitten siihen ajatukseen liian huonokuntoinen ja joutuivat rakentamaan uuden talon tilalle. Onnistuivat siinä kuitenkin hyvin ja talossa on mukavasti vanhan talon tunnelmaa.

Asuin itse 25 vuotta talossa, joka oli rakennettu vuonna 1967 vanhan mallin mukaan ja olisi todella hyvin voinut kuvitella talon olleen sata vuotta vanhempi. Sisätiloissa oli esimerkiksi käytetty vanhoja ovia ja lattialankkuja. Keittiökin oli kierrätystavaraa 1950-luvulta - tosin ei tyylillisesti sopinut ko taloon.

Viherkasvit ja kukat tuovat kyllä oman tunnelmansa tiloihin! Itse en ole viherpeukaloita, mutta yritän jotenkin pitää hengissä omia kasvejani. Amarylliksenikin innostui jostain syystä kukkimaan sopivasti takatalven aikoihin:)

Thilda kirjoitti...

Tarja; Ohoo, vai sellainen talo? No sitten se on kyllä uskomaton, hieno toteutus!!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista