maanantai 24. toukokuuta 2021

Tunnelmallisia mökkejä

Kolme kotia - Three Homes

Sisustusmaailman viimeisimmät tuulet ja uutuudet eivät todellakaan ole muokanneet näiden viehättävien pienten kesämökkien sisustuksia ja hyvä niin.  


Koti 1 - Home 1
Lähde/Source and more information: Historiska Hem
Kuvat/Photos: Spinell
Stailaus/Styling: CopparstadKoti 2 - Home 2Lähde/Source and more information: Ivan Eltoft Nielsen
 Koti 3 - Home 3Lähde/Source and more information: Mäklarringen
 

4 kommenttia:

Thilda kirjoitti...

Ohhh!!
Kodin 1) kuvia katsoin pitkään! Suloinen keittiö; kunnollinen tiskipöytä, hyvä puuhella, mutta pyykkikonekin siellä piilossa mukana. (Paitsi miksi kukaan ripustaa porkkananippua seinälle? :D) Juuri niin niin kotoisa. Semmoinen lämmin isoäidin tupa, johon kotiutuisin heti. Vintissä sopiva paikka talvettaa kukkia! Kamarissa oli juuri sama tapetti, jota katselin eilen netistä, kun teen ajatustyötä miten remppaisin lapsuudenkotiani. Pihakin tässä oli sellainen, että mielikuvitus lähti HETI laukkaamaan mitä kasveja sinne valitsisin. Sellaista perinteistä ja käytännöllistä ja kaunista. Ei liian laitettua missään nimessä!
2) Hyva jumala sentään miten kaunis talo! Olenko jossain kultakauden taiteilijakodissa?? Mutta sisältä ei niin lämmin ja vetoava kuin koti 1.
3) Niin söpö! Tätäkin katsoin kauan. Mutta missä keittiön verhot, matot, liinat... taas nykytrendi puskee yllättävistä paikoista. Muissa huoneissa on kyllä sitten tekstiilejä. Muuten keittiö oli mieleen paljonkin.
Kiitos taas näistä!!

Betty kirjoitti...

I have been following your blog for a while and really enjoy seeing the beautiful homes you display as we don't have this kind of styles in the UK very much... this weeks post is so lovely as the homes are not contrived, they have evolved and are full of someones personal style but above all they show comfort and simplicity, I would like to live in the first one :)

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hey Betty!
Nice to hear that you found my blog and like my "discoveries”) I present a lot of Scandinavian style here and these summer cottages are from Sweden and Denmark.
Personally, I really like the classic English decor style:)
The first summer cottage is atmospheric and I would be happy to spend my summer vacation there too!

Tarja Kankaanpää-Salonen kirjoitti...

Hei Thilda!
Löytyi kyllä varsinaisia kesämökkejä! Hauska yhteensattuma sen tapetin kanssa:) Sinulla on siellä todella hauska projekti meneillään, olisipa joskus sitten hauska nähdä lopputulos:)
Kakkosmökki lupasi ulkonäollään huomattavasti enemmän, mitä sisältä sitten löytyi - olihan vanha kalustus sinällään hieno, mutta kukallisten kalusteiden kanssa hieman outo yhdistelmä. Muut tilat lähinnä pettymyksiä, värimaailma tosin oli hauska. Viimeisessä pidin keittiöstä, rokokookalustoa vierastan hieman mökkiympäristössä, mutta kaikki tyylillään ja tavallaan!

Blogitekstisuositus

Rustiikkia, teollista ja klassista